METİN2 zar bugu veya hilesi bilen var mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Merhaba arkadaşlar pvp serverlarda olan zarı bi bugu veya hilesini bilen varmı bazıları birşeyler yapıyorlar ve durmadan epi katlıyorlar.

Cin Padişahı
Süper Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
öyle bir hile yok dostum piyasada zar olan sunucuların pack koruması aktif oluyor yani packler ile oynaması da mümkün değil zar tamamen şans üzerine dayalı bir sistemdir . Bu şansınızı öncesniden simya yakarak kotü enerjiden koruyan tılsım kullanarak ve ya yaşlı kadından falınıza baktırarak artıra bilirsiniz ama oyun sana ne kadar pozitif destek sağlarsa sağlasın . Sonuç yine sende bitiyor şanslıysa kazanırsın ticareti şahsen ben +2 ye basarken item yakan bir insan olduğum için zar gibi aksiyonlu işlere girişmekten uzak durmaya çalışıyorum eğer şansızsan sende uzak durmalısın dostum :)

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
zar bugu yok kardeşim genelde irispanel serverlarda oluyor bu zarına tic fakat algoritması tamamen client tarafında sen buna müdahale edemezsin şu kadarını söyleyim o serverin sahibi bile müdahele edemez

Seçkin Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
Uzun süre mt2 oynadım, öyle bir şey bug vs yok tıpkı + basmadaki gibi. Şans ya da iyi gelenleri kırpıyorlar bazen yayıncılar.

Süper Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
hayır, maalesef bulunmuyor baktıklarıma göre, eğer varsa da eski videolar ve yararlı olacağını sanmayıpla kalmayıp, fixli olduğunu düşünüyorum.

En kötü savaş bildiğin ve hissettiğin arasındadır
Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
2008'den beri metin2 oynayan birisi olarak konuşuyorum böyle bir hile yok bir zamanlar oynayanlar bilir won hilesi çıktı loncadan yapılan bir hile idi fakat adamlar öyle bir sistem yapmışlar ki. o yapıp ta ben yapmadım diyenleri bile buldular hiç bir şekilde kaçışın yok yani kısacası

Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
arkadaşlar çok teşekkür ederim yazdığın için dediğin gibi hile olduğunu sanmıyorum bende uriel koruması olduğu için ama adamlar bi taktikmi dersin bugmu dersen birşey buluyorlar ve kullanıyorlar çünkük okdr yüksek atmak ve okadar ep katlamak şans işi değil bence bi algoritma var çözsek iyi olurda:confused:

Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Arkadaşlar bilgisi olan var mı ? Bir yolu,tekniği,kombinasyonu ve algoritması vardır illa ki

Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
yokmu arkadaşlar

Seçkin Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
zarın hilesini bulma şansın yok bende çok arıyordum

Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
knk var birşeyi adamlar kullanıyolar ama söylemiyorlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...