Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
öyle bir hile yok dostum piyasada zar olan sunucuların pack koruması aktif oluyor yani packler ile oynaması da mümkün değil zar tamamen şans üzerine dayalı bir sistemdir . Bu şansınızı öncesniden simya yakarak kotü enerjiden koruyan tılsım kullanarak ve ya yaşlı kadından falınıza baktırarak artıra bilirsiniz ama oyun sana ne kadar pozitif destek sağlarsa sağlasın . Sonuç yine sende bitiyor şanslıysa kazanırsın ticareti şahsen ben +2 ye basarken item yakan bir insan olduğum için zar gibi aksiyonlu işlere girişmekten uzak durmaya çalışıyorum eğer şansızsan sende uzak durmalısın dostum
zar bugu yok kardeşim genelde irispanel serverlarda oluyor bu zarına tic fakat algoritması tamamen client tarafında sen buna müdahale edemezsin şu kadarını söyleyim o serverin sahibi bile müdahele edemez
2008'den beri metin2 oynayan birisi olarak konuşuyorum böyle bir hile yok bir zamanlar oynayanlar bilir won hilesi çıktı loncadan yapılan bir hile idi fakat adamlar öyle bir sistem yapmışlar ki. o yapıp ta ben yapmadım diyenleri bile buldular hiç bir şekilde kaçışın yok yani kısacası
arkadaşlar çok teşekkür ederim yazdığın için dediğin gibi hile olduğunu sanmıyorum bende uriel koruması olduğu için ama adamlar bi taktikmi dersin bugmu dersen birşey buluyorlar ve kullanıyorlar çünkük okdr yüksek atmak ve okadar ep katlamak şans işi değil bence bi algoritma var çözsek iyi olurda