30 günlüğü 200 tl olan var 10 günlüğü 110 tl olan çokmuş ve sorunun cevabına gelecek olursak bir nevi *****'den bahsediyorsun ve malesef yokarkadaşlar metin2 de farm botları var pvp de çalışan bazıları lisans key tarzı satın alıyorsunuz acaba bu ındırdıgımız farm botlarındakı lisans olmadan kullanma sansımız var mı ?
10 günlüğü 110 tl bi çözüm bulunabilir mi ?
yokarkadaşlar metin2 de farm botları var pvp de çalışan bazıları lisans key tarzı satın alıyorsunuz acaba bu ındırdıgımız farm botlarındakı lisans olmadan kullanma sansımız var mı ?
Els Metin2 oynuyorum benarkadaşlar metin2 de farm botları var pvp de çalışan bazıları lisans key tarzı satın alıyorsunuz acaba bu ındırdıgımız farm botlarındakı lisans olmadan kullanma sansımız var mı ?
Kesinlikle katılıyorum. Oyunun artık en ufak detayından tut her şeyi tl ile değerlenecek seviyeye geldi. Bu şekilde olan bir oyun piyasasına kimsenin ücretsiz hile denemelerinde olacağını bile sanmıyorum. Sadece para dönen bu ortamda herkes cebini doldurmak ister.metin2 artık tamamen ticaret paraya döndüğü için kimse beleş hile yapmıyor hile yaparak yollarını buluyorlar ve güzel paraya satıyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?