- Moderatör
-
Несмотря на предателей, я все еще стою.
Co - Admin
Ben de Odin'de oynamıştım. Bu oyunun yerini hiçbir oyun tutmayacak.En duygusal filmde zerre kadar üzülmem bir tek bu oyunun eski görüntüleri beni duygulandırıyor. Aynı durum bende de var 2007 u1u1 serverinden beri oynayan biri olarak eski Metin2'yi, xfire'dan videolarını izlemeyi çok özlüyorum.
Ben sadece kasılan abileri izlemeye gelmiştim (!)Agaaa beee ismail abii yaaaak yaaaak yaaaak
Toplama hilesi vardı item topluyordu aslında A:SD:SA gm görünce hileyi kapamış aslan parçası a:SDS ama özlendi o günleerBen sadece kasılan abileri izlemeye gelmiştim (!)
Onu biliyorum. İronisine demiştim zaten. 10 15 Level adam orada ne yapsınToplama hilesi vardı item topluyordu aslında A:SD:SA gm görünce hileyi kapamış aslan parçası a:SDS ama özlendi o günleer
Ara sıra müziğini açıp dinliyorum. İyi geliyor.Tek müziği bile yeter...
Hocam Metin2'de özlenir be.ben eski Silkroad emek serverlerini özlüyorum
bir süre oynadım saltanat m2 ama m2 olduğunu bilmiyordum o kadar yaniHocam Metin2'de özlenir be.
Çok şey kaybetmişsin.bir süre oynadım saltanat m2 ama m2 olduğunu bilmiyordum o kadar yani
siz m2 ben silkroad oynamışım benim için de eskiden vazgeçilmezdi şimdi pvp serverlar var heryerde emek bulmak zorÇok şey kaybetmişsin.
Silkroadda oynadım. Eski oyunların yerini hiçbir şey tutmuyor.siz m2 ben silkroad oynamışım benim için de eskiden vazgeçilmezdi şimdi pvp serverlar var heryerde emek bulmak zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?