O oyunu çok fazla oynamadım. Bir şey söyleyemeyeceğim o oyun için.Hocam Metin2 zamanında çok az oynadım ama benim duygulandığım oyun Phantomers'tir
:')
sen o atmosferi içine çekememişsin o zaman dostum bu oyun bağımlılık yapmıştı biz de bir zamanlarO oyunu çok fazla oynamadım. Bir şey söyleyemeyeceğim o oyun için.
+6 dolunayımı yakmıştıDostum nerede o eski Metin2 ciler ya yıllarımızı verdik bu oyuna 50 lvl olmak için ne dolunay, kdp, yarı insan kılıçlarını sattığımı bilirim sırf item alabilmek için.
Hele ki o demirci var ya o demirci artı basmak için.
İnsanın ömründen ömür götürüyordu.
Siyah çelik plaka zırh, keşiş plaka, ölümcül plaka zırh.+6 dolunayımı yakmıştı
Bir de lonca demircisi yakmıyor olayı vardı. Tamamen bir şehir efsanesi.Siyah çelik plaka zırh, keşiş plaka, ölümcül plaka zırh.
Bu zırhları bilirsin belki dostum.
Bu zırhları +5'e gelemeden patladığını biliyorum o demirciye sövmediğim laf kalmamıştı
tabi yıllar geçti bizde yaşladık o güzel günler eskide kaldı.
Bir de lonca demircisi yakmıyor olayı vardı. Tamamen bir şehir efsanesi.
Lonca demircisi bir de daha pahalıydı. Asıl taktik şuydu. Kulede 6.kata gelince dandik bir eşyayı basmayı denediğinde eğer yanarsa o katta bulunan herkesin eşyası yanıyordu. Ona göre de millet + basıyor ya da basmıyordu. Bence en iyisi buydu.onada gidersik o da yakardı itemi fark eden bir durum yoktu yani
dostum ben item konusunda hiç uğraşmıyordum hazırını gidip pazardan alıyordum bas yangları al itemiLonca demircisi bir de daha pahalıydı. Asıl taktik şuydu. Kulede 6.kata gelince dandik bir eşyayı basmayı denediğinde eğer yanarsa o katta bulunan herkesin eşyası yanıyordu. Ona göre de millet + basıyor ya da basmıyordu. Bence en iyisi buydu.
Ben fakir adamdım. Mecburen + basıyordum.dostum ben item konusunda hiç uğraşmıyordum hazırını gidip pazardan alıyordum bas yangları al itemi
bizde yang mı vardı bide düşen her itemi dilenci gibi toplar satardık: DBen fakir adamdım. Mecburen + basıyordum.
Keşke oyunun son hali öyle olmasaydı...Harbidan ha bazen youtube de videolara denk geliyorum maziyi yaşatmak için giriyorum oyuna. Eski halinden 1 gram eser yok parayı basan düdügü çalar olmuş hep
bizde yang mı vardı bide düşen her itemi dilenci gibi toplar satardık: D
Bir çok oyun gibi para kazanmak uğruna oyunu hiç ettiler. Zaten şu an oynayanlar da bir gelir elde etmek için oynuyor.Keşke oyunun son hali öyle olmasaydı...
Evet şuan eğlenerek oynanacak bir oyun değil. Pvp sunucuları oynanabilir.Bir çok oyun gibi para kazanmak uğruna oyunu hiç ettiler. Zaten şu an oynayanlar da bir gelir elde etmek için oynuyor.
Oynanabilir mi sanmıyorum. TR mantıgı gibi server açıp para kaldırıp kapatıyorlar insanların emekleri gidiyor. Hem TR hem de PvP serverları öldü artık. Zaman öldürmek için oynanabilir.Evet şuan eğlenerek oynanacak bir oyun değil. Pvp sunucuları oynanabilir.
Hocam saltanat Metin2 gibi serverler oynanabilir. Uzun süredir açıklar.Oynanabilir mi sanmıyorum. TR mantıgı gibi server açıp para kaldırıp kapatıyorlar insanların emekleri gidiyor. Hem TR hem de PvP serverları öldü artık. Zaman öldürmek için oynanabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?