Dostum saltanat da editli bir sunucu degil mi? Onda da ptw mantıgı çok fazla var TR gibi düşün sen 5 ay oynayıp yapacağın şeyleri birisi para yatırarak 1 haftada yapıyor. Saltanat da öyle sen 1 ayda bir şeyler yapacaksan birisi para yatırıp 2 günde yapıyor. Yani demek istedigim eski TR ortamını hiçbir server da alamayız. Eski TR tipi sunucular falan fasa fiso açıp 3 4 gün sonra kapatıyorlar. Çok uzun süredir açık olan sunucular da yatırılan paralarla ayakta kalıyorlar.Hocam saltanat Metin2 gibi serverler oynanabilir. Uzun süredir açıklar.
Haklısın. O zaman Metin2'nin cenaze namazına buyurun.Dostum saltanat da editli bir sunucu degil mi? Onda da ptw mantıgı çok fazla var TR gibi düşün sen 5 ay oynayıp yapacağın şeyleri birisi para yatırarak 1 haftada yapıyor. Saltanat da öyle sen 1 ayda bir şeyler yapacaksan birisi para yatırıp 2 günde yapıyor. Yani demek istedigim eski TR ortamını hiçbir server da alamayız. Eski TR tipi sunucular falan fasa fiso açıp 3 4 gün sonra kapatıyorlar. Çok uzun süredir açık olan sunucular da yatırılan paralarla ayakta kalıyorlar.
Yarın indireceğim. Büyük ihtimalle ben de 2.gün sileceğim.Eskisi gibi heyecanlı olacağını düşünüp indirip 2. gün silenler??
Zor.Keske bıdaha boyle ortam olsaydı bunda
Eski günlerden videolara baktığım zaman tabikide duygulanıyorum dolunay +9 görüğünde peşinde koşardık siyah çeliğin bir havası vardı hadi gülüm yandan şarkısı ile şaman dans ettirmeleri falan insan istemsizce duygulanıyor
O zamanlara geri dönmeyi isterdim...Eskiden çok oynamasam bile kısa bir süre oynadım ve geri kalan sürede oynayan abileri çok izlerdim o zamanlar dertsiz tasasız zamanlardı
İnsan bence duygulanır da özler deduygulanmıyorum ama özlüyorum.
Hile kullandığım için banlanma videomu o siteden izlemiştimEn duygusal filmde zerre kadar üzülmem bir tek bu oyunun eski görüntüleri beni duygulandırıyor. Aynı durum bende de var 2007 u1u1 serverinden beri oynayan biri olarak eski Metin2'yi, xfire'dan videolarını izlemeyi çok özlüyorum.
Üzücü bir durum.Hile kullandığım için banlanma videomu o siteden izlemiştim
Abi masa 4 1 saat uzat...bu oyun yıllarımı aldı internet kafeden çıkmazdık arkadaşlarla eski günler
TR'mi yoksa PvP'mi oynuyorsun?Ben hala oynuyorum duygulanmamak elde değil insan geçmişini nerden nereye geldiğini hatırlıyor
Sıkıntı yok kardeşim. Bir de yorumu alıntılasaydın keşke neye böyle diyor diye bakındım 2 saatOnu biliyorum. İronisine demiştim zaten. 15 20 Level adam orada ne yapsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?