Metin2'de hileyle kasılan won nasıl aklanır?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
anladığım kadarıyla o parayı asıl hesabında kullanmak istiyorsun bunun için en çok giden sandıkları satın alıp tekrar pazar kurup satabilirsin kuytu bir yerde sandıkları yere atıp asıl hesabınla topla ve pazarını aç
en sağlam taktik bu işini görmeli sandık açmak istemiyorsan pazar kur gereksiz bir ürün koy ana char dan çek

Uzman Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
trade ve Ip trafiği olan chardan direk ban yiyor

Uzman Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
bi item alıp o wonla sonrada yan charına versen olmuyomu

je vole dans l espace
Griffin Premium
Ödüller
11
8 HİZMET YILI
hocam benim bir tane pazar çarım var kastığım itemleri oraya atıyorum orada satıyorum para hep orada kalıyor eğer kullanmam gerekirse yine oradan alıp ana hesaba takasla veriyorum bu şekilde benim hesaplarım hiç ban yemedi bu kadar basit yada ben konuyu anlamadım

Uzman Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
hocam benim bir tane pazar çarım var kastığım itemleri oraya atıyorum orada satıyorum para hep orada kalıyor eğer kullanmam gerekirse yine oradan alıp ana hesaba takasla veriyorum bu şekilde benim hesaplarım hiç ban yemedi bu kadar basit yada ben konuyu anlamadım
Hile ile kasılan yapıyorsan ban yediğinde kökten kazıyorlar seni ne pazar charın kalıyor ne de başka charın açıp kasmadığın chara kadar ban yiyorsun

Seçkin Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
kastığın itemler hileyle mi kasıyosun? pazar çarına nasıl atıyosun?

Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
itemcidiye bir site var ordan won olarak satabilirsin eyer yazdıgın şeyi dogru anladıysam

Üye
Ödüller
1
6 HİZMET YILI
Serverdan servera değişiyor aklama yöntemi, deneyime bağlı biraz. Ban yiyerek öğreniyorsun

Seçkin Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
Aşırı takip ediyolar bu olayı geçmişten bulup ban atıyolar benim önerim toplu bir kerede siteye satman

Uzman Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Pazardan değerli hemen satılcak yormuyacak item çek yere atarak diğer çara aktar ama hileli hesabın ban yerse ip den yiyorsun asıl hesabında gider o yüzden sat direk tl olarak paranı cebe indir

Süper Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
Won alımı yapan sitelere satıp ana çarına ep won atabilirsin.

Uzman Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
oyun içi item al sat yaparak aktarırsın veya sitelerden satış yapıp hesabına tekrar yatırırsın

Seçkin Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
matrih attırım geliyor cürüm onu yap geç :D

ibrklf
Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Won satabileceğin bir çok site var

Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
İlk defa böyle bi soru gördüm kral ama hileli hesap ile İtem alıp hilesiz hesabına aktarıp onda wona cevirebilirsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...