Baylar daha yeni yeni oynuroum Han'ı takip ediyorum şurada duruyo adi herif gitmiyor oyun donuyo. Sebebi nedir var mı bilginiz falan.
Kaldır tekrar kur diyenler gelmesin
Hocam oyunu oynamadım ama o örümcekleri öldürmen falan mı gerekiyor acaba veya ağları mı temizlemeni bekliyor bilemedim. Denedin mi bu dediklerimi hiç?
Hocam oyunu oynamadım ama o örümcekleri öldürmen falan mı gerekiyor acaba veya ağları mı temizlemeni bekliyor bilemedim. Denedin mi bu dediklerimi hiç?
iyi kanka mutasyona uğrayan hayvanlar ve askerler ile savaşıyorsun. story oyunlarını severim haliyle seversen iyi gelir senin için de
epic gameste bedavaydı bi ara almıştım indirdim oynuyorum yeni başladım
Bendede var bu diğer serilerini oynamadım ama epic de dediğin gibi ücretsiz almıştım güzel oyunda sanırım birden fazla sonu da var yaptığın seçenekler iyi son kötü son gibi etki ediyor yada diğer seride oyun zevkli kafa dağıtacaksın hikayesi de güzel ben oynamadım diğer serileri ama pinti pandadan izledim
Baylar daha yeni yeni oynuroum Han'ı takip ediyorum şurada duruyo adi herif gitmiyor oyun donuyo. Sebebi nedir var mı bilginiz falan.
Kaldır tekrar kur diyenler gelmesin