Metro Exodus'u indirebilen var mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banlı Üye
7 HİZMET YILI
Merhaba, Metro Exodus oyunu microsoft store a geldi ve Game Pass ile ek ücret ödemeden oyun indirilebiliyor, bende game pass var ama oyunu indiremiyorum. game pass üyeliği olan arkadaşlar bakabilir mi oyun sizde indirilebiliyor mu diye?
1. fotoğrafta gördüğünüz gibi game pass ile ücretsiz diyor ama oyunun sayfasını açınca yükle tuşu yok diğer oyunlarda yükle tuşu aktif durumda.
1.jpg

2.jpg

3.jpg

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
7 HİZMET YILI
az önce güncelledim 1903 e hala aynı sorun devam ediyor, 1903 ü sevmedim eski haline çevirdim tekrardan.
güncelledikten sonra tekrar güncelleştrimeleri tarattım 2-3 tane güncelleştirme indirdi ama sorun devam ediyordu. şuan bende 1809 yüklü.

Anyways
Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
az önce güncelledim 1903 e hala aynı sorun devam ediyor, 1903 ü sevmedim eski haline çevirdim tekrardan.
güncelledikten sonra tekrar güncelleştrimeleri tarattım 2-3 tane güncelleştirme indirdi ama sorun devam ediyordu. şuan bende 1809 yüklü.
1903 Zorunlu Diğer sürümlerde yüklenmiyor 'engel' simgesi var günceledikten sonra restart at veya microsolft hesabından çık tekrar gir

Üye
7 HİZMET YILI
I would suggest you to download from gametrex.com. It is free there.

Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
korsan indirsen knk zaten oyunda online yok ha microsoft store ha korsan bişi değişmez

Ultra Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Kardeşim uğraşma torrent indir oyna

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
7 HİZMET YILI
korsan indirsen knk zaten oyunda online yok ha microsoft store ha korsan bişi değişmez
Kardeşim uğraşma torrent indir oyna
korsanda sıkıntı var, oyun ilk çıktığında optimizasyonunda sıkıntı vardı güncelleme ile iyileştirme yapıldı, korsanda güncelleme olmadığı için sıkıntı hala devam ediyor. elimde hazır orjinal varken korsan indirmek istemedim.

bugün bi güncelleştirme daha geldi windows 1903 sürüm 3 bidaha güncelle dene
Post automatically merged:

o 1903 olmasın :D
şimdi tekrar güncelleştireyim bi olmazsa oynamam artık :)

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
7 HİZMET YILI
Windows 1093 güncelemen lazım Diğer oyunlarıda indirmez
1903 Zorunlu Diğer sürümlerde yüklenmiyor 'engel' simgesi var günceledikten sonra restart at veya microsolft hesabından çık tekrar gir

az önce 1903 e güncelledim üstüne tekrardan güncellemeleri denetle dedim 1-2 tane ufak güncelleme daha indirdi, bilgisayar şuan güncel durumda ama yükle tuşu yok. sizde de durum aynı mı acaba? hesaptan çıkış yapıp tekrar giriş yapmayı da denedim.
Adsız.jpg

Ultra Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
az önce 1903 e güncelledim üstüne tekrardan güncellemeleri denetle dedim 1-2 tane ufak güncelleme daha indirdi, bilgisayar şuan güncel durumda ama yükle tuşu yok. sizde de durum aynı mı acaba? hesaptan çıkış yapıp tekrar giriş yapmayı da denedim.
Ekli dosyayı görüntüle 21234
senin için bakacağım ondan sonra haber veririrm
edit : bendede durum aynı

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
7 HİZMET YILI
baya bir araştırdım, reddit te yazmış herkes 1903 e yükseltince düzeldi falan ama bizde işe yaramıyor.

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
7 HİZMET YILI
ufak göz gezdirdim de bir cümlede windows 10 a xbox'ın yeni programı çıktığı yazıyor ve onu kurman gerektiği yazıyor bide onu araştır belki de çözümü odur
onu da denedim :D programı yükledim game pass olmasına rağmen benden game pass almamı istiyo :D
arkadaşta xbox var, bende de eskiden xbox vardı hesabımda oyun dolu şuan, o yüzden hesabımı arkadaşa verdim oyun oynasın diye arkadaş 1 yıllık game pass almış.

Ultra Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
onu da denedim :D programı yükledim game pass olmasına rağmen benden game pass almamı istiyo :D
arkadaşta xbox var, bende de eskiden xbox vardı hesabımda oyun dolu şuan, o yüzden hesabımı arkadaşa verdim oyun oynasın diye arkadaş 1 yıllık game pass almış.
o zaman microsoft'a e posta at o da olmassa fixlenmesini bekleyeceksin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...