MH Dword Lite Hack v6.0 Kasma Sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Sosyal
8 HİZMET YILI
Merhaba Yeni Olan Dword Lite Hilesi İle Oyuna Girdiğimde Lobide Bile Arada Sırada Droplar Oluyor Normal Hilesiz Girince Böyle Bir Hata Yok Oyunda Bazen Kasıyor Genellikle Donuyor Ve Ölüyorum Lobide ise Aynı Bunu Düzeltemezseniz Bu Hile Çok Yaşayamaz İnternet Kafedeki Bilgisayarların Donanımı iyi Orda Kasmıyor Fakat Kötü Bilgisayarlar İçin Çözüm Lazım Normal Hilesiz wolftü ye Girdiğimde 45 FPS Düşüğünü Almıyorum Genelde 55 Bazen 70 Hile İle Bazen 1 17 Saniye Fln 30 Sonra Drop Bilgisayarıma Kötü Diyemem Hilesiz wolftü yü Kaldırıyor Tekrardan Bu Sorun Çözülmesse Bu Hile Hayatına Devam Edemez (@nader11ndeu @LeftSpace @ioz @CauS ) He Bu Arada Game Booster Açık Olsa Bile

Son düzenleme:
Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Kullandığın hileler neymişbee donanım yükseltiyor galiba dirext olan hile bile fps - tm anla bunu ilk önce güzel konuşsaydın nader abi ztn güzel konuşurdu fomu gez bakalım herkezle arkadaşkca konusuyor adam olmayanlar haric seni takarmı sence hile onun olabilir yıllardır aynı fps bu hileyle alakası yok şimdi git joygame destek ekibine oyun kasiyor de sana verecekleri cevabı öğren sonra hilede suç bul.

Uzman Üye
7 HİZMET YILI
O Zaman Dword Vip e Geçsen Dword Vip Bende Kasmıyor Fakat Sen Ona Neler Ekledin Bilmiyorum Ama Yinede Kasacaktır Sonuçta Dword Lite Böyleyse Çünki Kastıracak Hileler Ekliyorsun Funny Spammer Ne Ya ??
Sana Bir Şey Diyecem Ama Banlama Bu İşlerin Altında Kalkamıyorsan Ya Yardım Al Yada İflas Bu Kasma Sorunu Düzeltilmezse Bir Çoğu Arkadaş Bu Siteyi Bırakacak Üzgünüm 2016 Daki MemoryUI Dword Vip Fazlasıyla İyiydi Ama 2018 İflas Diyebilirim İyi Akşamlar
galiba haklısın eskıdende hesabım vardı ah o eskı hıleler eskı sohbetler

Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
galiba haklısın eskıdende hesabım vardı ah o eskı hıleler eskı sohbetler
Haklı fakat sitenin yapacağı bişey yok bunun oyunla alakası var eskiden xingcode vardıda noluyordiki biraz düşünün şimdi projeye 2 timer eklesen gene kasar oyunda en az 100 timer var oyunun kaçmilyon kişisi var hepsini taramaya kalksa ztn pc çöker buna oyununda yapacağı tek şey optimizasyon wolf sanarsın gta v oldu :)

Uzman Üye
7 HİZMET YILI
Haklı fakat sitenin yapacağı bişey yok bunun oyunla alakası var eskiden xingcode vardıda noluyordiki biraz düşünün şimdi projeye 2 timer eklesen gene kasar oyunda en az 100 timer var oyunun kaçmilyon kişisi var hepsini taramaya kalksa ztn pc çöker buna oyununda yapacağı tek şey optimizasyon wolf sanarsın gta v oldu :)
harbı wolf gta5 ne kelıme hasmetlı gta200 yaw yok böle kasma pc de fena bişe ama

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Uzman Üye
Sosyal
8 HİZMET YILI
Evet o boktan hileyle bizim hileyi karşılaştırdığın için seni kutluyoruz.
Sizin Hile Özelliklerinizden Fazla Kill Kick Fln da Var Çok Boktan Ben Burayı wolftü dan Başka Hileler İçin Kullanıyorum Fakat Dword Vip Tutar Kasmassa Burası. Hatta 60+ Fazla Hile Vardır!

MRDizzy (✔)
Süper Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
Bu Tarz Oyunlar Ayakta Duruyorsa Şükredin Bence Cs.go ve Pubg Çıktığından Beri Girmiyorum zulu ve Wolfteama

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...