MH Forumunun Geldiği Nokta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rusça bilmeyen Rus
Uzman Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Merhaba değerli forum sakinleri. Aklımda olan düşünceleri sizinle paylaşıp sizinde düşüncelerinizi dinlemek için açıyorum bu konuyu.
Forumun 2 Milyona aşkın kullanıcıya ev sahipliği yapması gerçekten güzel bir şey fakat düşününce forumun önceki zamanlarında bu kadar gereksiz yorumlarla dolu olmadığını biliyoruz. Şuan ise tüm konular çöplüğe dönmeye başladı. Yabancı insanların foruma girmesine laf etmiyorum bile. Onlarında bir farkı yok. Başka bir siteden kontrol edilmeyip alıntı yapılan cümleyi çevirip kendi dilinde yazdığını gördüm. Sizin neler düşündüğünüzü merak ediyorum.

Not: Bunlar benim şahsi düşüncelerimdir. Benim böyle düşündüğüm sizinde öyle düşünmek zorunda olduğunuzu göstermez.
İyi forumlar.

Ultra Üye
Ödüller
11
9 HİZMET YILI
Eskiden rapor tuşuna bastığımı hatırlamıyorum ama şimdi konu açmaya bile korkuyorum konuya bi bakıyorum 50 yorum varsa 45 i boş yorum yabancılar aynı şekilde çinli adam geliyor adama cevap verebilecek biri yok.

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Mesela rus bi adam yani türkçeye çevirip yazsa hadi neyse diyeceğim maalesefki art arda açtıkça açıyor konuyu aşırı saçma bu mesela görüyorum kopyala yapıştır yapanları yada sadece Yes no Yes are you ready yazıp duruyolar raporladım ama yönetim ekibi baya sağlam ilgileniyor onlara da teşşekürlerimi iletmek isterin

Несмотря на предателей, я все еще стою.
Co - Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
2 milyon üyemiz var ister istemez düzensizlik olabiliyor. Boş durmayıp dişimizi canımıza takıp çalışıyoruz, ancak çoğu üyemiz "Rapor" tuşunu kullanmıyor. İster istemez o gönderi, yorumlar arkalarda kalabiliyor. O boş yorum yapanlar aşırı can sıkıcı olabiliyor, bazen gözden kaçabiliyor. Onları raporlayarak ceza almasını sağlayabilirsiniz.

ÖLÜM ÖLÜM DEDİĞİN NEDİR Kİ GÜLÜM
Efsane Üye
Ödüller
19
10 HİZMET YILI
Yabancılar yorum yapmaları güzel fakat yaptıklarını foruma eklenecek eklenti sayesinde bizim dile çevirmesi güzel olur en azında ne dediğini anlar ona göre rapor ederiz. Evet boş yorumlar çok ama yönetici arkadaşlar hepsini takip edemezler ancak bizler rapor sistemini kullanarak onlara yardımcı olabiliriz.

✿ Herzensschöne ✿
Seçkin Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
Lazy için 50 yorum gerektiği için böyle bir kirlilik oluyor malesef.

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Çok boş gereksiz mesajlara bende çok denk geliyorum ve özel mesajlardan da gereksiz çok boş mesajlarda gelebiliyor
Yabancı olan dostlarımızda dertlerini açıklayıcı bir şekilde anlatsalar yardımcı olabiliriz
Yönetici arkadaşlara rapor tuşunu kullanarak yardımcı olabilirsiniz dostlarım...

İyi forumlar

Yaralarım vücudumda değil ruhumda
Süper Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Aslında bir sistem olucak konu dışı yorum yapanlar veya yorum kasmak için yapanlar direk algılanıp banlanıcak

Süper Üye
Ödüller
10
Sosyal
8 HİZMET YILI
Aslında bu durum Türkçe forum ile yabancı dillerdeki forumları ayırılarak biraz daha düzene sokulabilir. Fakat yorum kasmak adına spam mesaj atan kişilere malesef çok yapılacak birşey yok. Sürekli bir rapor halindeyiz. Belki bu durumu azaltmak adına yeni bir yetki getirilebilir. Örneğin spam mesaj gördüğünde ceza verese ve bu yetkideki kişileri adminler öncesindeki raporlarına göre seçerse çok güzel bir sistem ortaya çıkabilir. Kullanıcılar yetki almak için saçma yorumları spamlamaya devam edecek, spam mesaj atanlar daha çok raporlanacak ve forum ister istemez daha düzenli bir hal alacak diye düşünüyorum.

Banlı Üye
6 HİZMET YILI
Hepsi hilelere mesaj zorunlulugu gelmesi yüzünden oluyor başka açıklaması yok.

İnsta ♥ @LazHayalet ♥
Efsane Üye
Ödüller
18
Sosyal
10 HİZMET YILI
haklısın ama şunu da üyeler öğrenmeli boş yorum yapana sende boş yanıt verirsen hiç farkında olmaz bunu çok yapıyorlar bunun yerine " rapor " tuşu var bunu kullanarak rapor etseniz çöp yorumlar konular oluşmaz.

Rusça bilmeyen Rus
Uzman Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Birisi daha rapor tuşunu belirtirse kusucam artık gerçekten ben sadece düşüncelerimi paylaşıp sizinde bu konuyla alakalı düşüncelerinizi merak ettiğimden dolayı açtım. Belki benim gibi düşünen insanlar vardır diye belkide @CauSXOXO ( teşekkürler ) gibi yöneticilerimizin bu olaya karşı bakış açılarını merak ediyordum. Lütfen artık rapor tuşunu kullanabilirsin gibi yorumlar yazmayı bırakın :D.

Несмотря на предателей, я все еще стою.
Co - Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
Birisi daha rapor tuşunu belirtirse kusucam artık gerçekten ben sadece düşüncelerimi paylaşıp sizinde bu konuyla alakalı düşüncelerinizi merak ettiğimden dolayı açtım. Belki benim gibi düşünen insanlar vardır diye belkide @CauSXOXO ( teşekkürler ) gibi yöneticilerimizin bu olaya karşı bakış açılarını merak ediyordum. Lütfen artık rapor tuşunu kullanabilirsin gibi yorumlar yazmayı bırakın :D.

Kardeşim eyvallah düşüncene saygı duyarız, düşünceni tabi belirtebilirsin bunda sorun yok ama bizim anlatmak istediğimiz nokta şudur. Örneğin "A" konusuna giriyorum. "4,5" sayfalık yorum yapılmış oluyor, altında 20,25 yorum ve çoğuda konuyla alakasız. Raporlara bakıyorum, o adamların hiçbiri raporlanmamış. Sonuçta bizde insanız ister istemez gözden kaçabiliyor, üyelerimizin bizlere yardımcı olmasını istiyoruz ki bu spammerlerin üstesinden gelelim

HAYAT OFFLİNE
Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Yeni bir üye olarak düşüncelerim şunlar : Bence forum bayağı iyi sadece biraz daha denetlenmeye ihtiyacı var .

Uzman Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
como um membro relativamente "velho", acho que eles encontrarão uma solução

𝘛𝘩𝘦 𝘉𝘢𝘱𝘩𝘰𝘮𝘦𝘵
Uzman Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Adamın mesala attığı yorum da hiç samimiyet yok grafik atıyor mesala birisi çizim anlatıyor boş boş iki üç cümle yazıp geçiyor sırf sadece yorum olsun hileyi kullanıp bir daha yorum atmayayım diye önceden burası gerçektne aşırı samimi insanlar ile doluydu özellikle wöftü zamanları aşırı iyidi şimdi insanlar aşırı samimiyetsiz boş boş yorumlar atıyor

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
this forum helped me a lot I thank the whole team for the great work

Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
İlk açıldığı zamanlarda kayıt olmuştum bu kadar gelişeceği belliydi içerik ve destek açısından başarılarının devamını tekrar ve tekrar dileriz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...