Onaylı Üye
cıkıp gırdım hala bısey deısmedı reklama tıklıyorum acılmıyor site reklam kalıyor halaHesabından çık tekrar gir
sen adamsın cok sağol ya acıklayıcı sekılde anlattın hesaptan cıkıs yaparak gırdım sonra girş beklenıyor dedıgınde girim hesabıma sonra reklam bekleniyor dedı tıkladım oldu cok sağolbak şimdi önce loaderi kpat siteye gir kayıtlıysan çıkış yap hesaptan sonra loaderi aç yükle de istedğini siteye gir giriş yap hesapla olucak sonra sağdan r3klama bas tamamdır.
önemli değil sen adamsınsen adamsın cok sağol ya acıklayıcı sekılde anlattın hesaptan cıkıs yaparak gırdım sonra girş beklenıyor dedıgınde girim hesabıma sonra onay sistemi bekleniyor dedı tıkladım oldu cok sağol)
kardeş bide menü gelmiyor onun sorununuda biliyormusun acaba directX9 indirdim ama hala gelmedi yeniden baslttım pc yi ginede gelmyor menü ???? DWORD LİTE DAönemli değil sen adamsın
knk şimdi oyuna girince kamp menüsünde insert e bas menü yoksa açılır kapatmak istediğin zamanda inserte bas geri öylekardeş bide menü gelmiyor onun sorununuda biliyormusun acaba directX9 indirdim ama hala gelmedi yeniden baslttım pc yi ginede gelmyor menü ???? DWORD LİTE DA
zaten onu bılıyom ınsert e basmama ragmen acılmıyor menüknk şimdi oyuna girince kamp menüsünde insert e bas menü yoksa açılır kapatmak istediğin zamanda inserte bas geri öyle
Directx ile alakalı diye biliyorum.zaten onu bılıyom ınsert e basmama ragmen acılmıyor menü
İŞTE İNDİRMEME RAĞMEN OLMUYOR YAADirectx ile alakalı diye biliyorum.
NASIL ??Log dosyasını at
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?