1 Kas 2016 #21 Aureus A Nothing special tbh... Uzman Üye Katılım 26 Nis 2016 Mesajlar 248 Tepki puanı 3 Ödüller 5 10 HİZMET YILI Nasıl Yapıyorsunuz Bana da Söyleyin. Sihirli Bir Sözcük Söylüyorsunuz Ve Puff! Bir Tasarım Ortaya Çıkıyor Sanki.
Nasıl Yapıyorsunuz Bana da Söyleyin. Sihirli Bir Sözcük Söylüyorsunuz Ve Puff! Bir Tasarım Ortaya Çıkıyor Sanki.
1 Kas 2016 #22 byTT B Ultra Üye Katılım 14 Haz 2016 Mesajlar 2,257 Çözümler 1 Tepki puanı 383 Ödüller 8 9 HİZMET YILI ejderavcisi11' Alıntı: Nasıl Yapıyorsunuz Bana da Söyleyin. Sihirli Bir Sözcük Söylüyorsunuz Ve Puff! Bir Tasarım Ortaya Çıkıyor Sanki. Genişletmek için tıklayın ... ha ha ha gülme organım bozuldu!
ejderavcisi11' Alıntı: Nasıl Yapıyorsunuz Bana da Söyleyin. Sihirli Bir Sözcük Söylüyorsunuz Ve Puff! Bir Tasarım Ortaya Çıkıyor Sanki. Genişletmek için tıklayın ... ha ha ha gülme organım bozuldu!
1 Kas 2016 #23 hackerSahti H Süper Üye Katılım 5 Eki 2016 Mesajlar 1,307 Çözümler 3 Tepki puanı 34 Ödüller 8 Yaş 28 9 HİZMET YILI İmza Yaptık q:WEqwe Nice Olmus !
1 Kas 2016 Konuyu başlatan #24 PikachuTotem P Uzman Üye Katılım 8 Eki 2016 Mesajlar 196 Tepki puanı 0 9 HİZMET YILI #MorpHeus' Alıntı: Psd olmasaydı yorumlardım amma ve lakinki psd Genişletmek için tıklayın ... Psd değil reis.İllustrator'la logoları export ediyorum sonra cs6'dan yapıyorum..
#MorpHeus' Alıntı: Psd olmasaydı yorumlardım amma ve lakinki psd Genişletmek için tıklayın ... Psd değil reis.İllustrator'la logoları export ediyorum sonra cs6'dan yapıyorum..
1 Kas 2016 Admin #25 #MorpHeus Kurucu Katılım 6 Ocak 2016 Mesajlar 3,455 Çözümler 96 Tepki puanı 7,933 Ödüller 23 10 HİZMET YILI PikachuTotem' Alıntı: #MorpHeus' Alıntı: Psd olmasaydı yorumlardım amma ve lakinki psd Genişletmek için tıklayın ... Psd değil reis.İllustrator'la logoları export ediyorum sonra cs6'dan yapıyorum.. Genişletmek için tıklayın ... Denk gelmişse demekki
PikachuTotem' Alıntı: #MorpHeus' Alıntı: Psd olmasaydı yorumlardım amma ve lakinki psd Genişletmek için tıklayın ... Psd değil reis.İllustrator'la logoları export ediyorum sonra cs6'dan yapıyorum.. Genişletmek için tıklayın ... Denk gelmişse demekki
1 Kas 2016 #26 aliby32 A Seçkin Üye Katılım 26 Haz 2016 Mesajlar 415 Tepki puanı 5 9 HİZMET YILI Logo Alıntı Gibi Geldi Sade Yazıyı Deiştirmişşin
1 Kas 2016 #27 byTT B Ultra Üye Katılım 14 Haz 2016 Mesajlar 2,257 Çözümler 1 Tepki puanı 383 Ödüller 8 9 HİZMET YILI #MorpHeus' Alıntı: PikachuTotem' Alıntı: Psd değil reis.İllustrator'la logoları export ediyorum sonra cs6'dan yapıyorum.. Genişletmek için tıklayın ... Denk gelmişse demekki Genişletmek için tıklayın ... ulen yemedin içmedin aradınnmı ASD:Qwe
#MorpHeus' Alıntı: PikachuTotem' Alıntı: Psd değil reis.İllustrator'la logoları export ediyorum sonra cs6'dan yapıyorum.. Genişletmek için tıklayın ... Denk gelmişse demekki Genişletmek için tıklayın ... ulen yemedin içmedin aradınnmı ASD:Qwe
1 Kas 2016 Konuyu başlatan #28 PikachuTotem P Uzman Üye Katılım 8 Eki 2016 Mesajlar 196 Tepki puanı 0 9 HİZMET YILI #MorpHeus' Alıntı: PikachuTotem' Alıntı: Psd değil reis.İllustrator'la logoları export ediyorum sonra cs6'dan yapıyorum.. Genişletmek için tıklayın ... Denk gelmişse demekki Genişletmek için tıklayın ... Ben bunu demiyorumki diğer logo'yu diyorum bu zaten psd diğerini internette ara bakim bulabilecenmi reis ?
#MorpHeus' Alıntı: PikachuTotem' Alıntı: Psd değil reis.İllustrator'la logoları export ediyorum sonra cs6'dan yapıyorum.. Genişletmek için tıklayın ... Denk gelmişse demekki Genişletmek için tıklayın ... Ben bunu demiyorumki diğer logo'yu diyorum bu zaten psd diğerini internette ara bakim bulabilecenmi reis ?
2 Kas 2016 #29 yiitgven7x Y Süper Üye Katılım 27 Eyl 2016 Mesajlar 681 Tepki puanı 79 Ödüller 6 9 HİZMET YILI Kardeş şu 2.inci fotonun psd'sini atarmısın ?
2 Kas 2016 Yasaklandı #30 VariouS V Banlı Üye Katılım 21 Ağu 2016 Mesajlar 1,053 Tepki puanı 7 Yaş 31 9 HİZMET YILI Birincinin PSD Sini özelden Atarmısın Kardeşim.Güzel Çalışma.BEĞENDİM