Teşekkür ederiim dostum baş tacısınKanka 10/10olmuş ellerine sağlık
eline saglik guzel olmus.Merhabalar, ismimi bu kategoride bol bol duyacaksınız, 2 yıllık forum üyesiyim ve foruma bir-şeyler katmak forumdan bir-şeyler öğrenmek adına bu kategoride çalışmaya karar verdim ve ilk paylaşımımı gerçekleştiriyorum paylaşımları günlük veya 2 günde bir ve her 10 paylaşımın 7 sinin forum ile alakalı olmasını planlıyorum bugün çok üstünde durmayarak-tan ufak bir logo tasarımı oldu logo bana ait isteyen arkadaşlar belirtir ise kendileri ile psd paylaşma imkanım vardır.
Çalışmanın çözünürlüğü düşmemiş hali bu linkte :Bağlantıları görmek için lütfen Giriş YapBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Arkadaşlar yorumlarda fikirlerinizi ve değerlendirmelerinizi belirtirseniz çok mutlu olurum.
Teşekkür ederimeline saglik guzel olmus.
Teşekkür ederim dikkate alacamBaşarılı olmuş fakat alt taraftaki glowlu memoryhackers daha net okunabilir hale getirilebilir genel olarak güzel
Teşekkür ederimeline saglik guzel olmus.
eline sağlık kanka güzel olmuş gayet iyi şahsen.
Başarılı olmuş eline sağlık
güzel ve sade duruyor eline sağlık brom gelişebilir
Ben cok begendimbirde sag ust koseye ufal bir.maymumcuk anahtar isareti caktimi kendi fikrim super herseyi kirar hesabiabeheheh
Teşekkür ederimeline sağlık kanka güzel olmuş gayet iyi şahsen.
Teşekkürler, dikkat edeceğimyazılar net şekilde okunmuyor
Teşekkürler.Güzel olmuş ama biraz daha geliştirmen lazım alttaki yazı mesela
Önerilerizi bekliyorum teşekkürler.Güzel ama biraz daha eklenmesi gereken şeyler var
Teşekkür ederimEmek var tabi ama benim pek hoşuma gitmedi ellerine sağlık bu arada.
Dikkate alacağım dostum teşekkür ederim..birazdaha canlı olabilir mesela maviden veya turkuazdan farklı renkler de dene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?