Sjjsjsj eywallahTam diyordum ne gerek varyararlı konu
Ben telde yapiyorum pc uğraştırır beni ya bide zor olur grafikmis fotoğrafmis kodlamaymis filanHacı sen bence Unity ile oyun yapmaya filan başla
yada Rad Studıo ile Anroid uygulamalar yapabiliyosun mesela
yani delphi öğren mobil uygulama yap isminede yakışır Delphi Delphoi
Neyse eywallahGÜZEL AMA NEYSE EMEĞE SAYGİ
Çok komikdi gül gül öldüm ya buradan beli oluyor yorum kastigin bunun neresi ***** + konuyu okumamisin gelmissin birde üste saat yaziyor zaten diyorsun bunlardan cikarim yorum kasiyorsun bundan ustunu dusunenin a.Yapılmışmıdır? cracklenmiştir? sağ üste zaten saati gösteriyor
Ozaman gerekli birsey yapda senide görelim ağaGereksiz bir şeye benziyor ama emeğine sağlık.
Hacı kızma la sadece ne bileyim zaten sağ üst köşede saat belli.Ozaman gerekli birsey yapda senide görelim ağa
Yazdigimi okumadan neden yorum yapiyorsunuz anlamiyorum ilk basta yazdiklarimi oku sonra yorum yapsan.Hacı kızma la sadece ne bileyim zaten sağ üst köşede saat belli.
Ozaman seninde a. Şapşik dedik bağırımiza bastık.Sonucta ugrasmıssın güzel ama gereksız bence
yorum kasmak mı? yorum kasmak olsaydı gereksiz der geçerdimÇok komikdi gül gül öldüm ya buradan beli oluyor yorum kastigin bunun neresi ***** + konuyu okumamisin gelmissin birde üste saat yaziyor zaten diyorsun bunlardan cikarim yorum kasiyorsun bundan ustunu dusunenin a.
ne kızıyon güzel dedım ama cok fazla ıhtıyac olmayan 1 sey dedım şapşikOzaman seninde a. Şapşik dedik bağırımiza bastık.
1. Hicbir sekilde ***** değil kendim yaptim.yorum kasmak mı? yorum kasmak olsaydı gereksiz der geçerdim
- crackmi, yoksa kendinmi programldın demek istedim
- ayri yeten sağ üste ''zaten saati gösteriyor'' bunun neresinde birşey var?
Gereksiz hmmm gerekli gereksiz konuyu açacagimi sana soracak degilim yapiyorum istiyen kulanir istiyen kulanmaz senin biraz okuma ögrenmen lazim ki benim yazdikalrimi okumadan yorum yapma diye hm birde sen de adam akili yararli birsey paylaşda gorelim.kardeşim öneriğe kapalıysan öneri yapmayın de yada gereksiz konular açma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?