Mh Saat Uygulaması

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ultra Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
1. Hicbir sekilde ***** değil kendim yaptim.
2. Senin yorum kasip kasmaman umrumda değil.
3. Konuyu daha okumadan direk gelip bunu yazman cok sacma. Bende biliyorum sag üste saatin gösterdigini salak değiliz benim kastim forumda belirttim zaten. Okumadiysan ben ne yapim.
ne kadar amaçsızca konuşuyorsun :) önce yorum kasıyorsun diyorsun sonra umrumda değil diyorsun
Konuyu okumadığımı nerden biliyorsun senin o yazın kadar zaten saçma bir şey yok iyiki bir espiri yaptık vaziyeti nereye getirdin.

K. Atatürk
Seçkin Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
ne kadar amaçsızca konuşuyorsun :) önce yorum kasıyorsun diyorsun sonra umrumda değil diyorsun
Konuyu okumadığımı nerden biliyorsun senin o yazın kadar zaten saçma bir şey yok iyiki bir espiri yaptık vaziyeti nereye getirdin.
Katılıyorum, bu arada @DelPhoİ eleştiriye açık olmalısın dostum bu şekilde kendini daha çabuk geliştirirsin. Çünkü eksiklerini görmen daha da kolaylaşır. :)

Enkaz altındayım canım belki başka baharlara
Ultra Üye
Ödüller
10
Sosyal
9 HİZMET YILI
Evet yorum kasiyorsun ve bundan banane elestiriye acigim adam akili elestiri yapmazsan orada elestiri denen birsey kalmaz uğrasiyoruz gelmis gereksiz diyorsun isime yaramaz de kendi adina konus gelmis gereksiz diyorsun. Konuyu okusan sag uste zaten saat yaziyor demezsin bile. Oyle dusunyorsan sen benden daha güzel birsey yapda gorelim gerekli birsey. Samimi olmadigin kisiye espiriyi neden yapiyorsun ?

Ultra Üye
Ödüller
10
Sosyal
9 HİZMET YILI
Katılıyorum, bu arada @DelPhoİ eleştiriye açık olmalısın dostum bu şekilde kendini daha çabuk geliştirirsin. Çünkü eksiklerini görmen daha da kolaylaşır. :)
Bilader gereksiz ne kendi adini konussun gelmis gereksiz diyorsunuz kendi adiniza konusun digerlerin isine yarar digerlerinin isine yaramaz. Elestiriyi güzel yapinda adam akili elestiri olsun kendi gorusunuze elestiri yapin herkes gorusune degil.

#DenDersAldıım!!!
Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Eline Saplık başarılı ama geliştr

Son düzenleme:
Ultra Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
''Yapılmışmıdır? cracklenmiştir? sağ üste zaten saati gösteriyor :D'' Bu cümlede ben gereksiz veya eleştiri gibi birşey göremiyorum senin hakaretlerine göre gereksiz yazmak zorunda kaldım. ''Samimi olmadigin kisiye espiriyi neden yapiyorsun ?'' demişsin İNSAN İNSANA espiri yapar. samimi olmadığımıza şimdi anladım bir daha sana mesaj filan yazmam zaten senin gibi biriyle samimi olamam. konu burda bitsin

Ultra Üye
Ödüller
10
Sosyal
9 HİZMET YILI
''Yapılmışmıdır? cracklenmiştir? sağ üste zaten saati gösteriyor :D'' Bu cümlede ben gereksiz veya eleştiri gibi birşey göremiyorum senin hakaretlerine göre gereksiz yazmak zorunda kaldım. ''Samimi olmadigin kisiye espiriyi neden yapiyorsun ?'' demişsin İNSAN İNSANA espiri yapar. samimi olmadığımıza şimdi anladım bir daha sana mesaj filan yazmam zaten senin gibi biriyle samimi olamam. konu burda bitsin
Sen crackldin de zaten yukaridaki neyin ne olduğunu görüyor sağ usteki yanlis olsa netin olmasa ne yapicaksin nasil saate bakican birde bu yandan düşün. Evet insan ınsana espiri yapar ama bu konuda espiri yapilcak degil samimi deglm senle espirinin karsiligini vermem burada espiri icin paylasilmadi bu konu

Cehalet Mutluluktur
Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Eline sağlık :D

Nothing special tbh...
Uzman Üye
Ödüller
5
10 HİZMET YILI
Uzun zamandır yoktum, buralar değişmiş :D Yararlı konu hocam, ne gerek var diyecektim tam.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...