10 Eyl 2016 #1 Loressima L Üye Katılım 12 Ocak 2016 Mesajlar 49 Tepki puanı 0 10 HİZMET YILI Beyler yardım edin ya neden bu hatayı alıyorum sizde çalışıyormu hile ??
10 Eyl 2016 #2 EdebsizReiz E Üye Katılım 10 Eyl 2016 Mesajlar 13 Tepki puanı 0 Yaş 35 9 HİZMET YILI Kardeşim O Hatayı Almamak İçin Şu Cevapları Dene; 1-Hileyi Tekrardan "Yönetici Olarak Çalıştırarak" Kur (Yanlış Yere Kurmuş Olabilirsin Veya Defender İzin Vermemiş Olabilir) 2-MemoryHackers Açılınca,wolftü Açılıp, Dword Vip Hack Loaded ! Enjoy, Diyip Kapanıncaya Kadar MemoryHackers ' İ Kapatma İnşallah İşine Yaramıştır.İyi Günler
Kardeşim O Hatayı Almamak İçin Şu Cevapları Dene; 1-Hileyi Tekrardan "Yönetici Olarak Çalıştırarak" Kur (Yanlış Yere Kurmuş Olabilirsin Veya Defender İzin Vermemiş Olabilir) 2-MemoryHackers Açılınca,wolftü Açılıp, Dword Vip Hack Loaded ! Enjoy, Diyip Kapanıncaya Kadar MemoryHackers ' İ Kapatma İnşallah İşine Yaramıştır.İyi Günler
10 Eyl 2016 Konuyu başlatan #3 Loressima L Üye Katılım 12 Ocak 2016 Mesajlar 49 Tepki puanı 0 10 HİZMET YILI EdebsizReiz' Alıntı: Kardeşim O Hatayı Almamak İçin Şu Cevapları Dene; 1-Hileyi Tekrardan "Yönetici Olarak Çalıştırarak" Kur (Yanlış Yere Kurmuş Olabilirsin Veya Defender İzin Vermemiş Olabilir) 2-MemoryHackers Açılınca,wolftü Açılıp, Dword Vip Hack Loaded ! Enjoy, Diyip Kapanıncaya Kadar MemoryHackers ' İ Kapatma İnşallah İşine Yaramıştır.İyi Günler Genişletmek için tıklayın ... wolftü değilki wolfteamı hiç oynamadım ben veled oyunu zaten neyse houndsun dwordu bu kardeşim genede eyw EdebsizReiz' Alıntı: Kardeşim O Hatayı Almamak İçin Şu Cevapları Dene; 1-Hileyi Tekrardan "Yönetici Olarak Çalıştırarak" Kur (Yanlış Yere Kurmuş Olabilirsin Veya Defender İzin Vermemiş Olabilir) 2-MemoryHackers Açılınca,wolftü Açılıp, Dword Vip Hack Loaded ! Enjoy, Diyip Kapanıncaya Kadar MemoryHackers ' İ Kapatma İnşallah İşine Yaramıştır.İyi Günler Genişletmek için tıklayın ... wolftü değilki wolfteamı hiç oynamadım ben veled oyunu zaten neyse houndsun dwordu bu kardeşim genede eyw
EdebsizReiz' Alıntı: Kardeşim O Hatayı Almamak İçin Şu Cevapları Dene; 1-Hileyi Tekrardan "Yönetici Olarak Çalıştırarak" Kur (Yanlış Yere Kurmuş Olabilirsin Veya Defender İzin Vermemiş Olabilir) 2-MemoryHackers Açılınca,wolftü Açılıp, Dword Vip Hack Loaded ! Enjoy, Diyip Kapanıncaya Kadar MemoryHackers ' İ Kapatma İnşallah İşine Yaramıştır.İyi Günler Genişletmek için tıklayın ... wolftü değilki wolfteamı hiç oynamadım ben veled oyunu zaten neyse houndsun dwordu bu kardeşim genede eyw EdebsizReiz' Alıntı: Kardeşim O Hatayı Almamak İçin Şu Cevapları Dene; 1-Hileyi Tekrardan "Yönetici Olarak Çalıştırarak" Kur (Yanlış Yere Kurmuş Olabilirsin Veya Defender İzin Vermemiş Olabilir) 2-MemoryHackers Açılınca,wolftü Açılıp, Dword Vip Hack Loaded ! Enjoy, Diyip Kapanıncaya Kadar MemoryHackers ' İ Kapatma İnşallah İşine Yaramıştır.İyi Günler Genişletmek için tıklayın ... wolftü değilki wolfteamı hiç oynamadım ben veled oyunu zaten neyse houndsun dwordu bu kardeşim genede eyw