MHLoaderTR Çalışmayı Durdu Allah AŞkına Bakın Ya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
9 HİZMET YILI
Beyler MHLoaderTR 'yi açıyorumm siteye giriyor ve tam o sırada çalışmaıy durduruyor abi çıkldıracağım ya . kaç kere yeniden yükledim say say bitmez
özümünü söyleyin ya . YOk İşte Yönetici olarak çalıştır , DPİ Kutucuğunu işaretler s. bunlar olmuyor ...
UOcR.png

Uzman Üye
10 HİZMET YILI
Vpn kullanıyorsan olmaz yada zenmate hotspot gibi ip ni değiştiren proğram varsa loader yeşil olmaz yada wolftü img klasöründeki cshdell ve objecti silme yada DirectX in eskidir Yeni directX indimeni tavsiye ederim yada masaüstünde cheat engine gibi proğram varsa ya denetim masasından yada win 7 kullanıyorsan çalışıtra regedit yazarsan çıkan pencereden silebilirsin

Üye
9 HİZMET YILI
HackKoder' Alıntı:
Vpn kullanıyorsan olmaz yada zenmate hotspot gibi ip ni değiştiren proğram varsa loader yeşil olmaz yada wolftü img klasöründeki cshdell ve objecti silme  yada DirectX in eskidir Yeni directX indimeni tavsiye ederim  yada masaüstünde cheat engine gibi proğram varsa ya denetim masasından yada win 7 kullanıyorsan çalışıtra regedit yazarsan çıkan pencereden silebilirsin

beyler dword gelmıor cozumunu bılen varmı yaa

Üye
9 HİZMET YILI
abi Aeriada oluyor ama TR İNKNİ OLMUYRO BU NE YA

aka panic.rs
Kurucu
Ödüller
22
Sosyal
10 HİZMET YILI
Bu ne ya diyip çocuk gibi ağlamayın lan Zenmate benzeri IP Degiştiren Herşeyi Kapatın Loaderde Bi Sorun yok Sorun sizin beyninizde Milyon kez söylüyoruz Açmayın VPN diye Kurnazlık yapmaya çalışıyolar Aklı Sıra.

Üye
10 HİZMET YILI
LeftSpace' Alıntı:
Bu ne ya diyip çocuk gibi ağlamayın lan Zenmate benzeri IP Degiştiren Herşeyi Kapatın Loaderde Bi Sorun yok Sorun sizin beyninizde Milyon kez söylüyoruz Açmayın VPN diye Kurnazlık yapmaya çalışıyolar Aklı Sıra.

k.b bAn atma ama bnde vpn falan yok ama genede yeşılı geç sarı bıle olmuyo

LeftSpace' Alıntı:

LeftSpace' Alıntı:

Üye
10 HİZMET YILI
Kardeş sende sorun olmalı çünkü bende herhangi bir çalışmayı durdurdu hatası gelmiyor.Sadece arada bir geliyor onda da hile ile birlikte google'ı kapatıyom sonra hileyi açıyorum ve düzeliyor ama arada bir oluyor ve ben artık o yüksek dpı ölçeklendirme kutucuğunu felan da işaretlemiyorum.İşaretlemediğim halde hata almıyorum sadece yönetici olarak açıyorum o kadar onun dışında başka bir şeye gerek duymuyorum.

Üye
10 HİZMET YILI
VPN açık değil , direct x son sürümü yüklü ama halen kapanma sorunu veriyor

Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
bende başka bi hata oluşuyor hacki açıyorum herseyı yapıyorum xincode doluyor wolteam dirliş yazısı geliyor ardından hemen kapanıyor bir el atın yav ne olur allah için

Üye
10 HİZMET YILI
kapalı demekten kastım o zaten kullanmıyor vpn

zulme karşı mukavemet!
Süper Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
Konunuz Doğru Kategoriye Taşındı*

Nothing.
Süper Üye
10 HİZMET YILI
Kardeşim size o kadar dedik ts gelin diye

Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
Bende de aynı sorun var ıp değiştiren program vs bunlar yok

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Ts gelirseniz daha kolay yardımcı olur arkadaşlar.. Bunun dışında eğer oyunu sil kur yapıp farklı bir hedefe yüklediysen bu sorun olabiliyo daha dün benim başıma geldi belki işine yarayabilir..

İnsta ♥ @LazHayalet ♥
Efsane Üye
Ödüller
18
Sosyal
10 HİZMET YILI
BU YORUMU OKUYUN ! ANASAYFA GELDİĞİNİZDE " HİLEYLE İLGİLİ PROBLEMLER GÜN İÇERİSİNDE ÇÖZÜLECEKTİR, KONU AÇMAYINIZ! "  YAZİSİNİ GÖRMÜYORMUSUNUZ ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...