- Yasaklandı
-
Puma
Banlı Üye
Kardeşim ben 2 yıldır bu sitedeyim her zaman en güvenli hile sitesi burasıdır ne rat atıyorlar nede solucan ve diğer virüsler, bu yüzdn herkese öneririm bu siteyi.Uzun zamandır bu forumdayım , ilk başlarda herkes gibi şüpheyle yaklaştım ama daha sonrasında kesinlikle güvenilir oldugunu anladım , o yüzden sıkıntı yok ..
Kesinlikle katılıyorum burada 3. yılım ve hiçbir şikayetim yok MH den yani hiç uzatmadan ben şöyle desem daha iyi olur 2.5M insan salak değil gelip burada bekliyecek ha biz seni bekletmeyelimÇünkü Bu Hileleri Kaç Kişi Kullanıyor Sitede Ve Riski Arttırıyor Bu Durum İnsanların Geri Dönüşlerine Güncelleyip Düzenleyip Bize Sunuyorlar Ama Bazı Hileler Uzun Zamanda Geliyor Veya Gelmiyor O İnsanlarında Normal Hayatları Tüm Günleri Siteye Bağlı Değil Ama Diyebilirsin 2.5M Kullanıcı Var Yaparsın Bir Zahmet Felan Ama Adamlarda Çok Baskı Altında Ve Her Hileyi Hepsi Yapmıyor Herkesin Bölümü Ayrı Bölümündeki Kişiler Yaptıkça Paylaşıyorlar Güncelledikçe Duyuru Atıyorlar Yani Bu Kadar Baskı Yapmayın Adamlara Eğer Böyle Bir Sorumluluk Olsa İnsanlarda Belki Altından Kalkamıcaklar Bile Bazen Fedakarlık Yapmamız Onları Rahatlatır Umarım Anlatabilmişimdir Yazdığım Yazıda Amacım Kötü Değil Farklı Anlaşılmasın. İyi Günler
Birdaha eleştiri yapmam, çok agresiffsiniz.Kesinlikle katılıyorum burada 3. yılım ve hiçbir şikayetim yok MH den yani hiç uzatmadan ben şöyle desem daha iyi olur 2.5M insan salak değil gelip burada bekliyecek ha biz seni bekletmeyelim
katılıyorumKardeşim bu forumda sabır esastır en güvenilir en sağlam cheat'ların bulunduğu forum burasıdır sende biraz sabırlı ol ve hilenin tadını çıkar
eleştiri yapma yada neden yaptın bunu diyen olmadı sana sen buraya bu konuyu açarak gelicek tüm cevapları göze almalıydın şimdide trip atar gibi bidaha eleştirmem diyemessin ha tabiki istemiyosan eleştirmezsin ama sen burda eleştiri yapabilitosan bizde senin dediklerini eleştirme hakkına sahibizBirdaha eleştiri yapmam, çok agresiffsiniz.
Tamam kardeşim benim kısa eleştirim buydu. Kapat konuyu.eleştiri yapma yada neden yaptın bunu diyen olmadı sana sen buraya bu konuyu açarak gelicek tüm cevapları göze almalıydın şimdide trip atar gibi bidaha eleştirmem diyemessin ha tabiki istemiyosan eleştirmezsin ama sen burda eleştiri yapabilitosan bizde senin dediklerini eleştirme hakkına sahibiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?