- Konuyu başlatan
Ma name is enough
Süper Üye
Win10 mu kullanıyorsun?aynı sekıklde uyguluyorum gene hata alıyorum
Win10 mu kullanıyorsun?aynı sekıklde uyguluyorum gene hata alıyorum
I prefeer disable with sistem buttonYolda gördüğün ağaçtaki meyveleri bir kere toplayabilirsin kardeşim, ama ağacın sahibi meyveleri her zaman yiyebilirÖnemli olan hazır yemeğe konmak değil, kendi yemeğini hazırlayabilmek
İyi forumlar diliyorum.
yine arkada çalışıyor hocam bende denemiştim ben regle çöztümİlk olarak;
1) Masaüstüne Sağ Tıklayarak, YENİ - KISAYOL diyelim
2) "Öğenin konumunu yazın" kısmına ; "explorer ms-settings:windowsdefender" ya da " %windir%\explorer.exe %LocalAppData%Packages\windows.immersivecontrolpanel_cw5n1h2txyewy\LocalState\Indexed\Settings\PageWindowsDefender.settingcontent-ms" yazalım. (Tırnak işaretlerini kaldırmayı unutmayın - ikinci tarafta belirtmiş olduğum kodda sistemimizin dilini Türkçe olduğunu varsaydığım için TR ibaresi kullanılmıştır)
Ekli dosyayı görüntüle 49188
3) Karşımıza gelen ekranda kısayolumuza "Defender" ismini verelim ve "Son" butonuna tıklayalım.
Ekli dosyayı görüntüle 49189
4) Masaüstümüzde bir kısayol klasörü oluşacak, simgesi boş olacağı gibi explorer ikonu da olabilir; bu ikona sağ tıklayalım ve Özellikler diyelim
Ekli dosyayı görüntüle 49190
5) Alt kısımdaki Simge Değiştir butonuna tıklayalım ve bu dosyada ister simge ara boşluğuna " %ProgramFiles%\Windows Defender\EppManifest.dll" yazabilir. İsterseniz Farklı bir icon seçebilirsiniz. Ardından Tamam - Uygula Butonlarına basalım.
Ekli dosyayı görüntüle 49191
Böylece Masaüstümüzde Defender isminde Defender ikonu oluşacak ve bu ikona tıkladığımızda direkt olarak Defender ayarları sayfası açılacaktır. Buradan tek bir tıklama ile Defender ayarlarını AÇ/KAPAT yapabilirsiniz.
İşinize yaradıysa ne mutluÇok makbule geçti kardeş. Bu tip açılan teknik destek sağlayan herkese teşşkür ederim