Microsoft Launcher yeni özelliklere kavuştu!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Master The Yoda ⚔
Seçkin Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
:not: & :resim:
memoryhackers.org-Microsoft-Launcher-guncellemeyle-beraber-yeni-ozelliklere-kavustu1257.png

Yazılım devi Microsoft’un Android için yayınladığı işlevsel ve hızlı Launcher uygulaması Microsoft Launcher, güncellemesinin ardından yeni birçok farklı özelliğe kavuşuyor!

Microsoft Launcher güncellendi!
Microsoft’un kısa sürede 50 milyon indirme barajını geçen Launcher uygulaması, yeni gelen güncellemeyle beraber farklı birtakım özelliklere kavuştu.
memoryhackers.org-Microsoft-Launcher-guncellemeyle-beraber-yeni-ozelliklere-kavustu-21258.jpg

Yeni gelen özellikleri hızlıca sıralayacak olursak:

– Ana sayfada 12 sütun ve 12 sıraya kadar bir tablo düzeni oluşturulabilir,

– Widget’lar tablo hücreleri arasında taşınabilecek,

– Uygulamalar ve klasör adları için kullanılan fontlar yeniden tasarlandı,

– Klasörlerin görünümü ve şekli değiştirildi,

– Ana uygulama dock’u 5’den fazla uygulamayı destekler hale getirildi,

– Ayarlar menüsü yeniden tasarlandı,

– Sürükle bırak da modifikasyon moduna geçiş sorunu giderildi,

– Son olarak, artık Microsoft Launcher ile başka Launcher uygulamalarından simge düzenini alabilecek veya kendi düzeninizi yedekleyebileceksiniz.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Enkaz altındayım canım belki başka baharlara
Ultra Üye
Ödüller
10
Sosyal
9 HİZMET YILI
güzele benziyor

Uzman Üye
8 HİZMET YILI
Buna saf diyen var ise Pixel UI ve Nexus Launcher'ı hiç kullanmamış demektir. Microsoft Android platformunda daha dünki çocuk.

Master The Yoda ⚔
Seçkin Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Buna saf diyen var ise Pixel UI ve Nexus Launcher'ı hiç kullanmamış demektir. Microsoft Android platformunda daha dünki çocuk.
Nexus Launcher'ı da önceki kullanmıştım ama sürümden kaynaklı sanırım çalışmayı durdurdu hatası alıyordum. Bence microsoft kendini geliştiriyor buda bir işareti olabilir yeni olduğu bi gerçek tabi :)

Uzman Üye
8 HİZMET YILI
Nexus Launcher'ı da önceki kullanmıştım ama sürümden kaynaklı sanırım çalışmayı durdurdu hatası alıyordum. Bence microsoft kendini geliştiriyor buda bir işareti olabilir yeni olduğu bi gerçek tabi :)

Hocam Nexus cihazı bizzat kullandım ben., şuan oldukça eskidi bazı uygulamalara desteği yok ancak öyle akıcı ki anlatamam. Launcher konusunda bunun dışında MIUI de iyidir. Şuanda Xiaomi Mi 6 kullanıyorum. MIUI Launcher ı playstore dan deneyin tavsiye ederim.

Master The Yoda ⚔
Seçkin Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Hocam Nexus cihazı bizzat kullandım ben., şuan oldukça eskidi bazı uygulamalara desteği yok ancak öyle akıcı ki anlatamam. Launcher konusunda bunun dışında MIUI de iyidir. Şuanda Xiaomi Mi 6 kullanıyorum. MIUI Launcher ı playstore dan deneyin tavsiye ederim.
Teşekkürler verdiğin bilgiler için :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...