Merhabalar arkadaşlar. Evet bugün aldığım bilgiye göre ve izlediğim videoya göre Microsoft oyun şirketlerini satın almış bunların başında Activision,Blizzard gibi şirketler geliyor. Ve bunun yanı sıra Diablo 2'nin xbox game passe geleceği söyleniyor. Ve wow'un türk lirası ile alınabileceği söylentiler içerisinde. Call of duty artık her sene değil de 2,3 sene de bir oyun cikaricakmis kesin olmamakla birlikte düşünceleriniz neler?
Şirketler kendi aralarında rekabet içinde oyunları çıkarırken bir kalite vardı. Windows rekabetten uzak 3 yılda 1 piyasaya oyun sunacağını düşünüyorum.
Birbirini tekrar eden sadece tuttuğu için birbirinin kopyası her sene küçük değişiklikle çıkan oyunlar azalıcak en azından, bunun yanı sıra kaliteli oyunların geleceğine inanıyorum ben
Birbirini tekrar eden sadece tuttuğu için birbirinin kopyası her sene küçük değişiklikle çıkan oyunlar azalıcak en azından, bunun yanı sıra kaliteli oyunların geleceğine inanıyorum ben
Microsoft sağlam bir firma. Böyle bir şeye kalkıştıysa bodoslama değil, planlı olduğu içindir. Umarım oyun sektöründe iyi şeylere imza atarlar. CoD serisinin PS'den çekilmesi Playstation markasını bitirebilir. O yüzden Sony ne yapacak onu merak etmekteyim.
Microsoft şuanda en güçlü firma konumunda. Activision gibi bir firmayı dahi satın almayı başardıysa, korkulan kişi Microsofttur. Sony tutuşmuş olabilir bu yüzden. Amerika piyasasında sırf CoD için PS alan insanlar var. Buranın Fifası oranın CoDu olarak görebiliriz.
Microsoft şuanda en güçlü firma konumunda. Activision gibi bir firmayı dahi satın almayı başardıysa, korkulan kişi Microsofttur. Sony tutuşmuş olabilir bu yüzden. Amerika piyasasında sırf CoD için PS alan insanlar var. Buranın Fifası oranın CoDu olarak görebiliriz.