Çözüldü Microsoft store'dan uygulama indirilmiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
Windows 11deyken hiç bir sıkıntı yoktu fakat windows 10a geçtiğimden beri microsoft store'dan hiç bir şey indiremiyorum, yükle butonu koyu gri gözüküyor ve basılmıyor veya basılsa bile yükleme sembolü çıkıp sadece öyle kalıyor. Sıfırlamayı, vpnle girmeyi, hesap değiştirmeyi denedim yine de düzelmedi. Format dışında bir tavsiyeniz varsa çok mutlu olurum

Çözüm
Şimdiye kadar denediğiniz çözümler işe yaramadığına göre windows kurulumu yaparken bir sorun olmalı windows dosylarıyla alakalı bundan dolayı tekrar temiz kurulum yapmanız gerek.
𝓜𝓮𝓶𝓮𝓷𝓽𝓸 𝓜𝓸𝓻𝓲
Donator
Ödüller
13
10 HİZMET YILI
Windows+i tuşlarıyla Ayarlar'ı açın. Ardından, "Uygulamalar" bölümüne gidin ve menüden "Microsoft Store"u seçin. "Gelişmiş Seçenekler"e tıklayarak Microsoft Store uygulamasını sıfırlayın. Eğer sorun devam ederse, yine Windows+i tuşlarıyla Ayarlar'ı açın ve arama kısmına "Ayarlardaki sorunları gider" yazarak bu seçeneği bulun. Çıkan sayfada, "Windows mağazası uygulamaları" altındaki "Sorun gidericiyi çalıştır" butonuna tıklayarak sorun gidericiyi başlatın. Muhtemelen bu şekilde sorununuz çözülecektir. Ancak, geri dönüşünüze göre alternatif çözümlere de bakabiliriz.

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
Windows+i tuşlarıyla Ayarlar'ı açın. Ardından, "Uygulamalar" bölümüne gidin ve menüden "Microsoft Store"u seçin. "Gelişmiş Seçenekler"e tıklayarak Microsoft Store uygulamasını sıfırlayın. Eğer sorun devam ederse, yine Windows+i tuşlarıyla Ayarlar'ı açın ve arama kısmına "Ayarlardaki sorunları gider" yazarak bu seçeneği bulun. Çıkan sayfada, "Windows mağazası uygulamaları" altındaki "Sorun gidericiyi çalıştır" butonuna tıklayarak sorun gidericiyi başlatın. Muhtemelen bu şekilde sorununuz çözülecektir. Ancak, geri dönüşünüze göre alternatif çözümlere de bakabiliriz.
İkisini de önceden yapmıştım tekrar yaptım hala düzelmedi. Tweaking uygulamasıyla repair yaptım şimdi yükleme başlıyor ama %1de takılı kalıyor. Ayrıca windows update de çalışmıyor yani genel bi sıkıntı var
Ekran Görüntüsü (216).png

Ekli dosyalar

• Ekran Görüntüsü (217).png
    Ekran Görüntüsü (217).png
    149.3 KB · Görüntüleme: 39
  • Ekran Görüntüsü (218).png
    Ekran Görüntüsü (218).png
    164.8 KB · Görüntüleme: 50
Öylesine Bir Oyuncu
Seçkin Üye
Ödüller
8
Sosyal
7 HİZMET YILI
𝓜𝓮𝓶𝓮𝓷𝓽𝓸 𝓜𝓸𝓻𝓲
Donator
Ödüller
13
10 HİZMET YILI
Şimdiye kadar denediğiniz çözümler işe yaramadığına göre windows kurulumu yaparken bir sorun olmalı windows dosylarıyla alakalı bundan dolayı tekrar temiz kurulum yapmanız gerek.

Çözüm
𝓜𝓮𝓶𝓮𝓷𝓽𝓸 𝓜𝓸𝓻𝓲
Donator
Ödüller
13
10 HİZMET YILI
Sorununuz çözüldü mü ?

Konu sahibi geri dönüş yapmadı konu kilit.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...