- Konuyu başlatan
-
Remember remember the 5th of november
Uzman Üye
Önünde durucak biri yoksa evelynn shaco zed kata gibi karakterler için ulaşması ve öldürmesi kolay bir hedef haline geliyor benceEarlyde 1veya2 gangle late gamede (tabi kalırsa) tanımam üstüme assas falan
Kankam sc ile lane kaybetmek zaten düşük ihtimal Lane kazanır+Taşır diye çok basit bi List yaptım daha sonra daha detaylısını yaparım istersenVallaha çok sevinirim sc yi ilk indirdiğim günden beri ryze veya ezreal ile oynuyorum ve hard carryi koyuyolar fakat sadece bunları biliyorum tüm laneler olmasada en azından adc ve mid için yapabilirsen çok sevinirim
Post automatically merged:
Elinde sc olduğunda çok güveniyorsun kendimden biliyorum en azından sc siz bir 10 15 maç atıp karakterin neler yapabileceğine bir bakarak oynaman gerek yoksa mal gibi kalıyorsun
Bence hep sağlam Phase Rush ile cidden sarıyor hatta low elo ve kesin lane ise kara hasat bile tercih edilebilirviktor şuan sağlammı
Yerine göre karşısındakine cidden baglı match up champıviktor şuan sağlammı
sylas aldığımda patates etmiştim adamıYerine göre karşısındakine cidden baglı match up champı
Late e kadar güzel bir şekilde kastırılırsa sylas falan tanımıyorum üstünesylas aldığımda patates etmiştim adamı
heimer neden tek uwu
hangi konudaarkadaşım bana çok yardımcı oldu
katanın sc si ile oynayamıyorum ayarları nasıl olmalı anlata bilir misin rica etsem bromÖnünde durucak biri yoksa evelynn shaco zed kata gibi karakterler için ulaşması ve öldürmesi kolay bir hedef haline geliyor bence
Kankam sc ile lane kaybetmek zaten düşük ihtimal Lane kazanır+Taşır diye çok basit bi List yaptım daha sonra daha detaylısını yaparım istersen
Ekli dosyayı görüntüle 48048
Bence o tarz tek atan assasin comboya bağlı herolarda kendini scripte sal X ile last hit at level iki olunca space ile adama dal zaten kendini sc'ye bırakınca rahatca smurflersinkatanın sc si ile oynayamıyorum ayarları nasıl olmalı anlata bilir misin rica etsem brom
Kesinlikle doğru katayı scripte salınca çar gerçekten kendisi taşıyorBence o tarz tek atan assasin comboya bağlı herolarda kendini scripte sal X ile last hit at level iki olunca space ile adama dal zaten kendini sc'ye bırakınca rahatca smurflersin
aynen öyle ama müdahele edip kendi başına combo vb deniyince olmuyorKesinlikle doğru katayı scripte salınca çar gerçekten kendisi taşıyor
Bazen e ile atlıyor w yi misliyor veya q yerine minyona atlıyor acayip tilt oluyorumaynen öyle ama müdahele edip kendi başına combo vb deniyince olmuyor
olabilir bilemem o kadarınıBazen e ile atlıyor w yi misliyor veya q yerine minyona atlıyor acayip tilt oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?