Taru bi telefoncuda elbet bi samsung kulaklığı bulursun yada başkada olabilir sana kalmış ama samsung kulaklığı daha ii olur mikrofonlu kulaklık olarak
10 15 TL ye en iyi kulaklığı bit pazarından bulursun neticede ben bit pazarından 5 tl ye steel series navi v2 aldım tertemiz navi v2 mouse da aldım 2 tl ye ama o bozuk çıktı xD bit pazarına koş knk 15 tl ye dünyanın kulaklığını alırsın ama akıllı telefonunuda al derim bir iki müzik at kulaklığı takınca müzik aç sağ ve soldan ses geliyorsa kulaklık sağlamdır hadi eyw
10 15 TL ye en iyi kulaklığı bit pazarından bulursun neticede ben bit pazarından 5 tl ye steel series navi v2 aldım tertemiz navi v2 mouse da aldım 2 tl ye ama o bozuk çıktı xD bit pazarına koş knk 15 tl ye dünyanın kulaklığını alırsın ama akıllı telefonunuda al derim bir iki müzik at kulaklığı takınca müzik aç sağ ve soldan ses geliyorsa kulaklık sağlamdır hadi eyw
10-15Tl ye zor alırsın . Aldıktan sonra da sıkıntı yaşarsın . Uzun ömürlü ve fiyatı olarak da biraz daha uygun bir şey önermek isterim . Biraz daha para biriktir ve uzun ömürlü al .
Rampage Sn-R9 Oyuncu Siyah/Kırmızı Mikrofonlu Kulaklık Snopy Sn-88A Mıkrofonlu Kulaklık Snopy SN-888 Mikrofonlu Kulaklık (303) Frisby FHP-720BR Oyuncu Kulaklığı – Mikrofonlu Rampage Sn-R38 Oyuncu Siyah/Kırmızı Mikrofonlu Kulaklık