Mikrofon alıcam birkaç sorum var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
lincoln
Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Hocam normalde tek jak varsa bilgisayarda o kombo jaktır hem mikrofon hem kulaklık (siyah renktir genelde) fakat bunlara mikrofonu doğrudan takamazsınız. Normal jak çoklayıcılardan farklı olarak (kablo bağlantıları farklı olur) splitterlar vardır bunu bölmek için bunlardan almanız gerek.
Eğer çift jak girişi ise doğrudan pembe renkliye takmalısınız.
yani normal çoğaltıcıyla kullansam mikrofon performansında bi sıkıntı olmaz demi ?

Seçkin Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Normal çoklayıcıdan kastınız kulaklık için olanlardan mı ?

Uzman Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
tek jaklı kulaklık alabilirsin veya arkadaşların dediği gibi dönüştürücüler çoğu bilgisayarcıda satılıyor

Seçkin Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
yani tek jack girişini hem kulaklık hem mikrofon olarak ayıranlardan kullansam düzgün çalışırmı mikrofon
Çalışır sıkıntı olmaz. Dikkat edin ama kabloya üstünde semboller var mı diye bazen karıştırıp normal çoklayıcı veriyorlar.

Süper Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
harici ses kartı taktım biraz cızırtı geliyort normalmi?

Seçkin Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Öncelikle konuyu yanlış yere açtıysam kusura bakmayın. Ben bugün bi mikrofon alıcam ama laptop kullanıyorum ve genellikle laptoplarda tek bir jack girişi olur bunun üzerindede kulaklık işareti olur merak ettiğim bu girişe mikrofon bağlarsak düzgün çalışırmı muhtemelen çalışır ama kafamı karıştıran genelde iki jack olur biri mikrofon biri kulaklık tam anlatmadım ama yani kısacası jack jacktır diyebilirmiyim ?
Teşekkürler şimdiden.
kulaklık çoklayıcı kullan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...