merhaba denetim masasından ses ayarına girdiğimde bu şekilde bass ayarı yok ancak bilgisayarıma format atmadan öncede böyleydi ve 2. ssde bulunan diğer aygıttan bassı arttırdığımda kulaklığımdaki mikrofonda da artıyordu ancak şimdi böyle olmuyor yardım edebilecek var mı ?
Kulaklığ'ın ekolayzer, 7.1 surround, bass, gibi ayarlarını yapmak içinde Google'a "rgw9_comfort_ses_kontrol_programı" diye aratıp veya kulaklığın sitesindeki driverı indirip kurman yeterli.
Veya Realtek HD Audio yöneticisinden'de ayarlamalar yapabilirsin.
Kulaklığ'ın ekolayzer, 7.1 surround, bass, gibi ayarlarını yapmak içinde Google'a "rgw9_comfort_ses_kontrol_programı" diye aratıp veya kulaklığın sitesindeki driverı indirip kurman yeterli.
Öncelikle selam denetim masasına girip sağ üstteki arama yerine aygıt yöneticisi yaz ve aygıt yöneticisine tıkladıktan sonra en altta Yazılım Cihazları olacak ona tıkla ve mikrofon cıkacaktır onun üstüne sağ tıklayıp özelliklere gir sonra sürücü kısmına girerek Sürücüyü Güncelleştir e tıkla bunu deneyebilirsin iyi forumlar