arkadaşlar merhaba benim kasamda iki giriş var bunun için bende jak birleştirici aldım birini mikrofona birini hoperlör girişine takıyorum ama şöyle bir sorun var mikrofon benim sesimi değil bilgisayarın sesini iletiyor bilgisayardan video açınca onları iletiyor bunun çözümü nedir
NOT: bilmediğiniz bir konuda cevap vermeyin yorum kasmak için
Selamlar!
Bilgisayarınızın ses ayarlarını kontrol edin. Bilgisayarınızın ses ayarlarında, mikrofon girişini varsayılan ses kaynağı olarak seçmiş olabilirsiniz. Bu durumda, bilgisayarınızın ses ayarlarını kontrol edin ve mikrofon girişini varsayılan ses kaynağı olarak seçmeyin.
Ses aygıtı sürücülerini güncelleyin. Ses aygıtı sürücüleri eskiyse, mikrofon girişini doğru bir şekilde tanıyamayabilir ve bu nedenle bilgisayar sesini iletebilir. Ses aygıtı sürücülerini güncellemek için, üreticinizin web sitesine giderek en yeni sürümü indirin ve bilgisayarınızın ses aygıtı sürücülerini güncelleyin.
Mikrofonu takarken jak birleştiriciyi doğru şekilde takın. Jak birleştiriciyi mikrofon girişine doğru şekilde taktığınızdan emin olun. Jak birleştiricinin kırmızı ve yeşil renkli konektörleri, mikrofon girişine takılırken sola ve sağa doğru takılmalıdır.
Mikrofonu başka bir bilgisayarda deneyin. Mikrofonunuzun arızalı olduğunu düşünüyorsanız, mikrofonu başka bir bilgisayarda deneyebilirsiniz. Eğer mikrofon başka bir bilgisayarda da aynı sorunu veriyorsa, mikrofonun arızalı olduğunu düşünebilirsiniz ve mikrofonu değiştirmeniz gerekebilir.
İyi forumlar.