Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaşlar w10 kullanıyorum. cs tarzı oyunlarda cızırtılı gidiyor sesim. kulaklık değiştim 250 tl küsür bayıldım. yine devam ediyor cızırtı. bazıları bilgisayarın bağlı olduğu prizden kaynaklı diyor bazıları ses kartından diyor çözüm bilen var mı?
ses kartlarını güncelle. pc, fazla ses çıkarıyor da olabilir ama bildiğim kadarıyla cs de ayarlardan veyahut windowsun mic ayarlarını yaparak ayarlayabilirsin
bendede aynı sorun oldu hatta kulaklıgımın mıkrofonundan ses gıtmez oldu fakat kulaklık calısıyordu drıverını falan ındırdım duzelmedı format atarak sorunumu gıderdım
Bende de aynı sorun oldu. 3.5 mm AUX kablosuyla telefonumu bilgisayara bağladım ve telefonuma Microphone Live programını kurdum. Bağlayınca telefonun mikrofununu bilgisayarda kullanabiliyorum. Cızırtı falan da kalmadı. Programdan ses seviyesini de ayarlayabiliyorsun. Sınayıp en iyi sesle kullanabilirsin. Ama kullanırken telefonundan birisi aradı diyelim onu karşısı duyuyor çıkarman veya red etmen lazım. Veya oyundayken instagama girsen izlediğin videonun sesi karşıya gidiyor buna dikkat ettiğin sürece harika program. Tavsiye ederim.
Büyük ihtimalle kasanın önündeki jak girişini kullanıyorsun kasanın arkasındaki jakları dene.. bide ses ayarlarından dB kısabilirsin dene düzelebilir..