27 Ocak 2018 #1 Liq123 L Onaylı Üye Katılım 21 Ağu 2017 Mesajlar 113 Tepki puanı 11 Ödüller 6 8 HİZMET YILI Öncelikle selamlar, Benim problemim şu stereo mix kapalı olmasına rağmen çıkış sesleri mikrofonuma ve dolayısıyla da karşıya yansıyor. Buna bir çözüm bilen var mı? (Realtek bulunuyor.)
Öncelikle selamlar, Benim problemim şu stereo mix kapalı olmasına rağmen çıkış sesleri mikrofonuma ve dolayısıyla da karşıya yansıyor. Buna bir çözüm bilen var mı? (Realtek bulunuyor.)
27 Ocak 2018 #2 xKaraKedi Uzman Üye Katılım 31 Ara 2016 Mesajlar 216 Çözümler 1 Tepki puanı 52 Ödüller 8 9 HİZMET YILI Mikrofonunun markası ne? Ayarlarını yapan bir video izledinmi, uyguladınmı? Biraz araştır. Direk buraya yazarak bulamazsın. Oyla 0 Olumsuz oyla
Mikrofonunun markası ne? Ayarlarını yapan bir video izledinmi, uyguladınmı? Biraz araştır. Direk buraya yazarak bulamazsın.
27 Ocak 2018 Yasaklandı #3 Apocalipsis A Bir kere güldü, konu nerelere geldi. Banlı Üye Katılım 19 Ara 2017 Mesajlar 1,755 Çözümler 1 Tepki puanı 983 8 HİZMET YILI Realtek indirmen lazımyeniden kurman ve eskisi sil Oyla 0 Olumsuz oyla
27 Ocak 2018 Konuyu başlatan #4 Liq123 L Onaylı Üye Katılım 21 Ağu 2017 Mesajlar 113 Tepki puanı 11 Ödüller 6 8 HİZMET YILI Hocam zaten son sürücü yüklü TC BABATÜRK' Alıntı: Realtek indirmen lazımyeniden kurman ve eskisi sil Genişletmek için tıklayın ... Oyla 0 Olumsuz oyla
Hocam zaten son sürücü yüklü TC BABATÜRK' Alıntı: Realtek indirmen lazımyeniden kurman ve eskisi sil Genişletmek için tıklayın ...
27 Ocak 2018 Konuyu başlatan #5 Liq123 L Onaylı Üye Katılım 21 Ağu 2017 Mesajlar 113 Tepki puanı 11 Ödüller 6 8 HİZMET YILI xKaraKedi' Alıntı: Mikrofonunun markası ne? Ayarlarını yapan bir video izledinmi, uyguladınmı? Biraz araştır. Direk buraya yazarak bulamazsın. Genişletmek için tıklayın ... Hocam baya bi araştırdım, mikrofon harici ama ben kulaklığınkini kullanıyorum, JBL C100si Oyla 0 Olumsuz oyla
xKaraKedi' Alıntı: Mikrofonunun markası ne? Ayarlarını yapan bir video izledinmi, uyguladınmı? Biraz araştır. Direk buraya yazarak bulamazsın. Genişletmek için tıklayın ... Hocam baya bi araştırdım, mikrofon harici ama ben kulaklığınkini kullanıyorum, JBL C100si