Burası Survivor burada her şey gerçek
Seçkin Üye
+20 debenim mic bozuldu ben de telefon mici taktım senin micinde mic ayarlarında bass varsa bass ı +10 yap duzelir
+30 yap ? ama sesin cok gurultulu cıkabilir
yazdım ama mik gözükmüyordenetim masasından donanım ses yazar oraya gir ses tıkladıgında acılan pencerede ayarlar var ordan duzeltebılırsın.
yok kankam olmuyor ya+30 yap ? ama sesin cok gurultulu cıkabilir
dostum bu sorunun senin donanımına göre ve hangi uygulama üzerinde yaşadığına göre değişkenlik gösterir ayarları inceleyerek kullandığın platform daki ayarları eşitledin mi acabA?Arkadaşlar Merhaba casper laptop kullanıyorum kendi mikrofonu var ama çok az ses gidiyor çözüm önerebilirmisiniz pc de ayar veya ne biliyim koni gibi birşey koy daha fazla alır gibi tavsiye ( lütfen konu hakkında bilgili kişiler yorum yapsın bası arttır filan demiyin denedim zaten onlar ilk çözümler )
orda yukarda kayıt bırde kayıttan yürüt olması lazım mık kayıtta high definition audio device yazar ordan yukseltebılırsın sesını.yazdım ama mik gözükmüyor
kullandığım platform derken windows tan mı bahsediyosun ? google dan ya da oyunlardan bahsediyosan kankam hiçbirinde olmuyordostum bu sorunun senin donanımına göre ve hangi uygulama üzerinde yaşadığına göre değişkenlik gösterir ayarları inceleyerek kullandığın platform daki ayarları eşitledin mi acabA?
ya akıl küpüm araştırdım bulamadımda buraya geldim zatenYoutubede mikrofon sesi arttırma yazıp bi araştırırmısın? Sanırsam eski biligsayarımda bu sorunu çözmüştüm biraz bakın istersen
denetim masası ses ayarlarından kayıt kısmından mikrofon ayarlarından düzeltmeyi dene
mikrofon giriş yerin bozulmuş olabilir veya başka bi kulaklık kullanmayı deneyebilirsinArkadaşlar Merhaba casper laptop kullanıyorum kendi mikrofonu var ama çok az ses gidiyor çözüm önerebilirmisiniz pc de ayar veya ne biliyim koni gibi birşey koy daha fazla alır gibi tavsiye ( lütfen konu hakkında bilgili kişiler yorum yapsın bası arttır filan demiyin denedim zaten onlar ilk çözümler )
bunları yaptım zatenBu videodakileri yaparmısın Başlat kısmına denetim masası yazıp donanım ve sesten mikrofona girmen gerekli.
%100 sanırım bozuk konu bitmiştir çözüm yok byeSes aygıtlarından mikrafonun ses düzeyini arttırmayı deneyin. Eğer çalışmazsa büyük ihtimalle mikrafonunuz bozulmuştur bilgisayarcıya götürmenizi öneririm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?