Seçkin Üye
aSJant girişi nedir öncelikle onu merak ettim?
Realtek HD Audio Yöneticisi'ne girip Hoparlör Jak'ına çift tıklay. Gelen pencereden 3. seçeneği (Kulaklık) seç ve tamam de. Daha sonra pencereden Mikrofon'u seç. Bu kısımda Mikrofon Desteğini aç.
Yardımcı olabileceğim başka konu olursa yazabilirsin, iyi forumlar
aSSAD şş sus sus jant yazmışım düzeltmeye üşendim çaktırma her neyse Realtek HD Audio Yöneticisi bende yüklü knk çalışmadı onu sil yükle de yaptım işlemedi
knk yine olmadı :/Görev çubuğundaki arama kutusuna hizmetler yaz, ardından sonuçlar arasından seç.
Aşağıdaki hizmetleri seç, sağ tıkla ve ardından Yeniden Başlat'ı seç:
- Windows Ses
- Windows Ses Bitiş Noktası Oluşturucu
- Uzaktan Yordam Çağrısı (RPC)
Olumlu ya da Olumsuz dönüş yaparsan farklı çözüm yolları bakarız.
cihaz algılanıyor sadece seste cızırtı var ses veriyorum sesim gitmiyorSorun girişlerde olabilir mi ? Algılıyormu yoksa cihazı tanımıyormu.
knk yine olmadı :/
ses kartında problem olabilirrmi ?Discord da ses konuşurken bi anda ses algılayamadı jant girişini tak çıkart yaptım çalışmadı tekrardan yaptım bi çalıştı sonra tekrar sesim gelmemeye başladı driver sil yükle yaptım işe yaramadı jant girişlerin hepsini çıkartım pc kapatıp açtım yine sesim algılamadı
(driverlar hepsi güncel)
alakası yok dostumarkadaşınız, discord'u yönetici modunda başlatmanız gerekir, sorun budur.
ses kartım da sorun olsa kulaklığım müzik sesi gelmez + mikrafonum cızırtı bile vermez algılamaz.ses kartında problem olabilirrmi ?
yine bi işe yaramadı büyük ihtimal yeni bi mikrafon almam gerekiyor galiba .d ama anlamadığım mikrafonum bozuk olsa ses cızırtısı yapmaz diye düşünüyorumGörev çubuğundaki arama kutusuna denetim masası yaz ve sonuçlar arasından seç.
Denetim Masası’ndan Donanım ve Ses’i ve ardından Ses’i seç.
Kayıttan Yürüt sekmesinde Varsayılan Cihaz'a sağ tıklayın (veya basılı tut) ve ardından Özellikler'i seç.
Gelişmiş sekmesinde Varsayılan Biçim altındaki ayarı değiştir, Tamam'ı seçin ve ardından ses cihazını test et. Bu işe yaramazsa ayarı yeniden değiştirmeyi dene.
Bilgisayardaki driver ya da ayarlarında bir arıza olduğuna eminim. Yeni bir mikrofona para vermene gerek yok. Sadece detaylı bakılması gerekiyor.alakası yok dostum
Post automatically merged:
ses kartım da sorun olsa kulaklığım müzik sesi gelmez + mikrafonum cızırtı bile vermez algılamaz.
Post automatically merged:
yine bi işe yaramadı büyük ihtimal yeni bi mikrafon almam gerekiyor galiba .d ama anlamadığım mikrafonum bozuk olsa ses cızırtısı yapmaz diye düşünüyorum
format atsam mı sence? bi fikrin var mıBilgisayardaki driver ya da ayarlarında bir arıza olduğuna eminim. Yeni bir mikrofona para vermene gerek yok. Sadece detaylı bakılması gerekiyor.
Biraz daha araştırma yap, bende senin için donanımsal olarak bir kaç araştırma yapacağım. Daha sonra çözülemeyen bir sorun olursa format'a başvurursun. Format bir kaçış yolu olmasın senin için.format atsam mı sence? bi fikrin var mı
tamamdır dostum (.Biraz daha araştırma yap, bende senin için donanımsal olarak bir kaç araştırma yapacağım. Daha sonra çözülemeyen bir sorun olursa format'a başvurursun. Format bir kaçış yolu olmasın senin için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?