Seçkin Üye
bendce driver booster daha işlevli ve daha kolay bıçımde yapılıyorç. benım tercıhım driver booster sanada tavsıye ederım sorun var ise hem driverlarını guncelleyıp sorun cıktıgı zaman Otomatıkmen duzelte bılırsınnahimic 2 adlı programı yükletyip bununla denetyebilirsin
Onlarla alakası Yok Ayar yapması gerekiyor. yanlış Bilgi verdikleriniz aynısı benım basıma win 10 a gecerken gelmıstı ve yanında tonlarca hatayla berabermikrofon ayarlarını kontrol edip kullanmak istediğin mikrofonun aktif olup olmadığına bak kral
Aynı sorunu kendim de yaşamıştım forum forum dolaşıp tüm denilenlere bakmıştım fakat dediğimi yaptığım zaman mikrofonum aktif olmuştu, sadece mikrofonu aktif mi değil mi ona bakmasını söyledim zaten başka birşey demedim. İyi forumlarOnlarla alakası Yok Ayar yapması gerekiyor. yanlış Bilgi verdikleriniz aynısı benım basıma win 10 a gecerken gelmıstı ve yanında tonlarca hatayla beraber
aynı sorun bendede oluştugu zaman bende O programı Kullanıp Duzeltmıştım Yani yardımcı olmaya calısıyorum burada.Aynı sorunu kendim de yaşamıştım forum forum dolaşıp tüm denilenlere bakmıştım fakat dediğimi yaptığım zaman mikrofonum aktif olmuştu, sadece mikrofonu aktif mi değil mi ona bakmasını söyledim zaten başka birşey demedim. İyi forumlar
laptop benimkimic kablosunda temasszlık vardır belki bi kontrol et
Anakartında sorun olabilir.
[/QUOTE
yok formt atsa geçcek vürüs yemıştır
peki nasıl kullanıldığını biliyormusunnahimic 2 adlı programı yükletyip bununla denetyebilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?