Tam aradığım program yalnız hiç para vermek istemiyorum buna Cra** Olarak güvenilir bir site atabilirmisiniz özeldensteamda soundpad var onu kullan isteğini karşılar.
fiyatı cüzi bir miktar ben satın aldım direk. Demo olarak kullanabilirsin öylede çalışıyor.Tam aradığım program yalnız hiç para vermek istemiyorum buna Cra** Olarak güvenilir bir site atabilirmisiniz özelden
Ya amacınız nedir sizin Ne zaman form'a girersem gireyim sizin gibileri görüp Sinirleniyorum Neden boş yorum kasıyorsun Emeğinle kas biraz'da insanlara yardımcı ol spam yapmak yerine her spam gördüğümde Sinirleniyorum artık istemiyorum ya uyarıyıdamı görmüyorsunuz Yeşil şekilde gözüküyor Sonra neden ban yedim diyorsunuz dalga mı geçiyorsunuz? okuyun şu form kurallarını'da öyle yazın ben sizin yüzünüzden araştırabilirdim boş yere bilgi olmadan yazmayın artık birşeybass bosster
sakin niye bu kadar sinirlendinYa amacınız nedir sizin Ne zaman form'a girersem gireyim sizin gibileri görüp Sinirleniyorum Neden boş yorum kasıyorsun Emeğinle kas biraz'da insanlara yardımcı ol spam yapmak yerine her spam gördüğümde Sinirleniyorum artık istemiyorum ya uyarıyıdamı görmüyorsunuz Yeşil şekilde gözüküyor Sonra neden ban yedim diyorsunuz dalga mı geçiyorsunuz? okuyun şu form kurallarını'da öyle yazın ben sizin yüzünüzden araştırabilirdim boş yere bilgi olmadan yazmayın artık birşey
Hocam bi oyun alacağım için boşuna buraya para vermek istemiyorumfiyatı cüzi bir miktar ben satın aldım direk. Demo olarak kullanabilirsin öylede çalışıyor.
Her gün görüyorum çünkü beni oyalıyor bunlar ben hepsini rapor etmekten bıktım artık Okumadan hile kullanmak için yorum kasmaya çalışıyorsakin niye bu kadar sinirlendin![]()
haklısın valla dostum birşey diyemem sinirlenmekte ama bu kadar kendini yormana gerek yok raporla geç sayfalarca yazı yazmaya gerek yokHocam bi oyun alacağım için boşuna buraya para vermek istemiyorum
Post automatically merged:
Her gün görüyorum çünkü beni oyalıyor bunlar ben hepsini rapor etmekten bıktım artık Okumadan hile kullanmak için yorum kasmaya çalışıyor
Sayfalarca yazmıyordum artık bi yerden sonra patladım birisine yazmam gerekirdi bunuhaklısın valla dostum birşey diyemem sinirlenmekte ama bu kadar kendini yormana gerek yok raporla geç sayfalarca yazı yazmaya gerek yok![]()
tamam dostum umarım aradığın şeyi bulursun iyi forumlarSayfalarca yazmıyordum artık bi yerden sonra patladım birisine yazmam gerekirdi bunu
Neyse satın aldım hocam artık sağolun öneriniz içinfiyatı cüzi bir miktar ben satın aldım direk. Demo olarak kullanabilirsin öylede çalışıyor.
Keşke Benim Dediğim Yerden Gezginlerden Deneseydin Belki Para Vermek Zorunda KalmazdınNeyse satın aldım hocam artık sağolun öneriniz için
steamda soundpad var onu kullan isteğini karşılar hocam