Mikrofonuma Farklı ses veren bir program varmıdır?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
✰ İstikbal ✯
Seçkin Üye
Ödüller
6
Sosyal
6 HİZMET YILI
Selamlar ben 4 a but
CsGo'da Slam mesela muzik felan veriyor aynı şeyi farklı bir oyunda kullanabilmek için Belirlediğim sesi mikrafonumdan çıkaran bir program varmıdır

✰ İstikbal ✯
Seçkin Üye
Ödüller
6
Sosyal
6 HİZMET YILI
Ya amacınız nedir sizin Ne zaman form'a girersem gireyim sizin gibileri görüp Sinirleniyorum Neden boş yorum kasıyorsun Emeğinle kas biraz'da insanlara yardımcı ol spam yapmak yerine her spam gördüğümde Sinirleniyorum artık istemiyorum ya uyarıyıdamı görmüyorsunuz Yeşil şekilde gözüküyor Sonra neden ban yedim diyorsunuz dalga mı geçiyorsunuz? okuyun şu form kurallarını'da öyle yazın ben sizin yüzünüzden araştırabilirdim boş yere bilgi olmadan yazmayın artık birşey

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Ya amacınız nedir sizin Ne zaman form'a girersem gireyim sizin gibileri görüp Sinirleniyorum Neden boş yorum kasıyorsun Emeğinle kas biraz'da insanlara yardımcı ol spam yapmak yerine her spam gördüğümde Sinirleniyorum artık istemiyorum ya uyarıyıdamı görmüyorsunuz Yeşil şekilde gözüküyor Sonra neden ban yedim diyorsunuz dalga mı geçiyorsunuz? okuyun şu form kurallarını'da öyle yazın ben sizin yüzünüzden araştırabilirdim boş yere bilgi olmadan yazmayın artık birşey
sakin niye bu kadar sinirlendin :D

✰ İstikbal ✯
Seçkin Üye
Ödüller
6
Sosyal
6 HİZMET YILI
fiyatı cüzi bir miktar ben satın aldım direk. Demo olarak kullanabilirsin öylede çalışıyor.
Hocam bi oyun alacağım için boşuna buraya para vermek istemiyorum
Post automatically merged:

sakin niye bu kadar sinirlendin :D
Her gün görüyorum çünkü beni oyalıyor bunlar ben hepsini rapor etmekten bıktım artık Okumadan hile kullanmak için yorum kasmaya çalışıyor

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Hocam bi oyun alacağım için boşuna buraya para vermek istemiyorum
Post automatically merged:

Her gün görüyorum çünkü beni oyalıyor bunlar ben hepsini rapor etmekten bıktım artık Okumadan hile kullanmak için yorum kasmaya çalışıyor
haklısın valla dostum birşey diyemem sinirlenmekte ama bu kadar kendini yormana gerek yok raporla geç sayfalarca yazı yazmaya gerek yok :D

✰ İstikbal ✯
Seçkin Üye
Ödüller
6
Sosyal
6 HİZMET YILI
haklısın valla dostum birşey diyemem sinirlenmekte ama bu kadar kendini yormana gerek yok raporla geç sayfalarca yazı yazmaya gerek yok :D
Sayfalarca yazmıyordum artık bi yerden sonra patladım birisine yazmam gerekirdi bunu

Tiyana
Onaylı Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Gezginlerden İndirebilirsin Orada Ücretsiz Ama Demo Sürüm Mü Değil Mi Bilmiyorum Güvenilir Bi Site

Banlı Üye
6 HİZMET YILI
Youtubeda Çok Var Çok Fazla İzlenenlerden Bak

Ultra Üye
Ödüller
8
Sosyal
6 HİZMET YILI
Troll amaçlı ise senin sesininde önemi var.
fake voice, voice master gibi programlar var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...