Şu Soluduğun Gerçekler Bu Leş Dünyanın’ta Kendisi
Süper Üye
kullanmadığım hesaplar az vardı zaten steam spotify uplay falan millet alsında mutlu olsun istedik altarafı direk bir hışımla yazdım bura adaleti sağlamıyorum mu bende milletin orjin oyun oynama adletini vermek istiyorum bende zaten aktif kullandığım hesaplar var sadece çekliş yaptık hemen uyarı yoksa ban garip yaniEski hesaplardan kastınız nedir bu forumun hesapları mı daha açık bir şekilde yazarsanız cevap alırsınız. Son dediğinize gelecek olursak biz şans kaybetmeyiz veririz. Bu oluşumun içinde olup olmamanız sizin şansınız
eski hesap kitlenmiş olablir biri benden habersiz almış olablir ben ne yapabilirim ilerki çekilişlerde ayıklayıp vermeye çalışcaktım pat yasak geldiŞansa bağlı diyip boş veya dolu gelebilir diyorsun,düzgün bir çekiliş yapsan laf eden olmaz
Katılıyorum çünkü eski hesap dediklerinde yabancı içerikli epostalar filan var muhtemelen internetten almış .Şansa bağlı dolu boş diyorsan bu hesaplar çalıntıdır kardeşim nereden hesap alıp buraya atmaya çalışıyorsun bilmiyoruz ama çalıntı şeylerin paylaşımı yasak.
edit. Diğer yönden hesap çekilişinin yapılmasının herhangi bir yasağı yok.
Başka forumlarda sanki bu durumdan farklı bir şey olucak muhtemelen banlanırsın .neyse birsey anltmiycam başka forumlarda share yaparım
yasaklandibana ozelden bir spotify hesabı atarmısın premium
tercih meselesi forumda çalıntı hesap paylaşımı yasak................neyse birsey anltmiycam başka forumlarda share yaparım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?