Bence sorun oyuncular da değil işin teknik tarafında çünkü Çağlar'a bakıyorsun İngiltere de çok başarılı Merih keza öyle Ozan kabak zaten Klopp la çalışıyor adamlar profesyonel yapıyor bu işi sürekli ellerinde direktifler ne yapmalarını söyleyen rakibin eksikleri artılarını söyleyen yazılar ama Şenol Güneş'in bunu yaptığını düşünmüyorum ben Galler maçında yediğimiz 2. gol hala deli etmeye yetiyor beni Bale dümdüz sürdü topu adama dur bile denmedi.Reklamlarda oynamaktan idman yapıyorlar düzgün bir gollerini bile göremedik böyle tam destek var çabalamaları şart
Ruh göremedim ortada çok şişirdik herkesin beklentileri çok büyüktü ne kadar yüksekten atlarsan o kadar sert çakılırsın. Bunun en büyük örneği Milli takım.eskisi gıbı degıl nerde o fransadakı takım ???
Bende onu düşünüyorum her ne kadar iyi olsalar da tecrübe eksikliği var o kapandığı anda çok güzel şeyler izleyebiliriz.ilerleme kaydetsinler biraz daha çabalasınlar güzel yerlere varabilirler
Bence önümüzdeki yıllarda daha iyi bir konuma geleceğiz umudu kesmemek lazım.rezillikten başka bişe aklıma gelmedi
al benden de o kadar 2008 ruhunu arıyorum.Eskiyi mumla arıyorum, hiçbiri aldığı paranın hakkını vermiyor.
bizim mahalleden gençleri toplasan onlardan daha iyi oynar.al benden de o kadar 2008 ruhunu arıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?