Uzman Üye
Sonny vegas pro güzel fakat biraz zor açikcasip-hub'ta içerik üreticisiyim 2. videomu attım ancak maker kullandığım için 30 kare 720p üstü render yapamıyorum
C-r4ck bulabileceğim basitimsi video edit programı önerisi istiyorum
sony vegas pro11 nasıldır?
Çeşitlilik açısından Sony Vegas Pro 11 iyidir hem senin işini görür hemde istediğin kaliteyi alabilirsin.p-hub'ta içerik üreticisiyim 2. videomu attım ancak maker kullandığım için 30 kare 720p üstü render yapamıyorum
C-r4ck bulabileceğim basitimsi video edit programı önerisi istiyorum
sony vegas pro11 nasıldır?
60 Fps 1080p render için uygundur dimi hocam ne indirsem 30 kare render yapıyor ya kafayı yemelik.Çeşitlilik açısından Sony Vegas Pro 11 iyidir hem senin işini görür hemde istediğin kaliteyi alabilirsin.
teşekkür ederim hocam 60 kare 1080p alırım dimi renderdasony vegas pro11 olabilir dostum 1 kere kullandım çok karışık bir program adobe gibi alışkın bir ara yüzü yok ama render ve video üstü kesme işlemi yapılabiliyor. Program adobe playerın bir üstü diyebilirim.
60 fps vereceğini zannetmem, 60 fps verse dahi video boyutu en az 500 mb dı geçer ama video 5 sn falan olmalı ben gif yapacaksam hiç uğraşmıyorum fps değeri ile ancak video render yapıyorsan 1080 p bir videoda 30 fps bile iş görür,tabi film gibi bir videoyu render yapmıyorsan60 Fps 1080p render için uygundur dimi hocam ne indirsem 30 kare render yapıyor ya kafayı yemelik.
Post automatically merged:
teşekkür ederim hocam 60 kare 1080p alırım dimi renderda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?