Hiçbir Shader,Texture pack vb. indirili bile değilshader pack kullanıyormusun ? çok fps düşürür shader pack
o zaman minecrafta ram ver o zaman düzelebilirHiçbir Shader,Texture pack vb. indirili bile değil
Javadan vericem ama hangi yerdeno zaman minecrafta ram ver o zaman düzelebilir
ben vermiştim ram ama hatırlayamadım nerden verdiğimi yt den bak minecraft ram nasıl verilirJavadan vericem ama hangi yerden
mojangın kendi sitesindenindirdiğin yer ile alakalı olabilir ben 2 farklı yerden indirdim birinde 20 fps diğerinde 55 fps alıyordum
Bakıyorum sağolben vermiştim ram ama hatırlayamadım nerden verdiğimi yt den bak minecraft ram nasıl verilir
Post automatically merged:
sanırım edit profile den en aşşadğıdaki yazı varya ordan veriyorduk ama neyi değiştiriyorduk yanlış bilgi vermek istemem
Deniyeceğimnexusmod diye site var ordan modlarını araştırabilirsin
eskiden blokmc de bile +200 fps alıyodumKanka havaya bakarken daha fazla fps almanın sebebi hiç bir şey renderlamamasi youtube minecraft ram verme yaz ram ver chunklari biraz düşür sorunun çözülecektir
optifine fps arttıran texture packler yükleyebilirsin
Optifine kurdum FPS arttı Konu ÇözüldüOptifine indir sonra optifine ayarlarını düşür
4 GB verdim 8 GB ram varMinecraft'a ram vermeyi deneyebilirsin ya da optifine belki iş yapar
Konu açtıktan sonra sorunlarınız çözüldüğü zaman, konuyu raporlayarak kilitlenmesi için bildirebilirsiniz. Bu sayede sonradan gereksiz-tekrar yorumlar gelmemiş olur. İyi forumlar.Optifine kurdum FPS arttı Konu Çözüldü
4 GB verdim 8 GB ram var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?