ekledim dostum dcdenbaya bi süredir aternos sunucusu açsammı diye düşünüyordum ama tabikide bu işleri bilen birileride lazım plugin işlerini biliyorum ama yinede builder falan lazım sunucuyu daha yeni kurdum bi kaç yetkili aldıktan sonra sunucuyu yapıp açacağız iletişim:lukasss#1151
discorddan ark atabilirsin ordan daha detaytlı konuşuruz.eğer bi plugin ararsan yardımcı olabilirim internettende bulabilirsin
bana ulaşırsan sana gerektiği kadar yardımcı olurum brombaya bi süredir aternos sunucusu açsammı diye düşünüyordum ama tabikide bu işleri bilen birileride lazım plugin işlerini biliyorum ama yinede builder falan lazım sunucuyu daha yeni kurdum bi kaç yetkili aldıktan sonra sunucuyu yapıp açacağız iletişim:lukasss#1151
gelmediekledim dostum dcden
discordan ekleyebilirsin ordan konuşuruzbana ulaşırsan sana gerektiği kadar yardımcı olurum brom
ücretsiz olduğunu bende biliyorum vpn açıp beklemeni tavsiye ederim kısa zamanda giriyorbenim bildiğim ücretsiz ama çok sıra bekliyorsun sunucuyu açarken sadece vipler direk sunucu açıyor
vpn yada vpsniz birşey farketmiyor dostumücretsiz olduğunu bende biliyorum vpn açıp beklemeni tavsiye ederim kısa zamanda giriyor
vip değilim fakat vpn siz 5 dk falan sürüyor o zamanın yoğunluğuna bakar diye düşünüyorumvpn yada vpsniz birşey farketmiyor dostum
eskiden yaklaşık 5-6 saat kadar sıra bekleyebiliyordun öncelik avrupa'daki ülkelere veriliyordu ancak sonra düzelttiler artık en fazla 2 dakika bekletiyor çoğunlukla direkt açıyor hiç bekletmedenbenim bildiğim ücretsiz ama çok sıra bekliyorsun sunucuyu açarken sadece vipler direk sunucu açıyor
Aternostan sv açmak çok mantıklı değil çok kasma falan oluyor svyi arkadaşların arasında yapsan daha iyi olurbaya bi süredir aternos sunucusu açsammı diye düşünüyordum ama tabikide bu işleri bilen birileride lazım plugin işlerini biliyorum ama yinede builder falan lazım sunucuyu daha yeni kurdum bi kaç yetkili aldıktan sonra sunucuyu yapıp açacağız iletişim:lukasss#1151
şuana kadar 1 sunucu açtım 20 kişi aktifti bi kasma falan olmamıştı ama.Aternostan sv açmak çok mantıklı değil çok kasma falan oluyor svyi arkadaşların arasında yapsan daha iyi olur
sunucunun kasması, sunucuyu açan kişinin internet hızına bağlıdır. sunucudaki oyuncunun interneti kötüyse bu sadece onu etkiler ama sunucuyu açan kişinin interneti kötüyse bütün sunucu kasar. arkadaşlarınızla giriyorsanız şifreyi interneti en hızlı olan kişiye verin o açsın. tabi sizin sunucu kasmıyormuş bi sıkıntı yok yani.şuana kadar 1 sunucu açtım 20 kişi aktifti bi kasma falan olmamıştı ama.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?