Minecraft'ta baritone litematicada Auto Build'i şematik olarak çalıştırdığımda ışık taşı koyuyor ama piston koymuyor, sağ üstte extended: False var. Acaba sorunun ondan dolayı olduğunu düşünüyorum ama onu true haline getirtemiyorum. Herhangi bir bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim piston için.
biraz daha fazla bilgi verirsen iyi olur. extended:false nerede, hangi ayarda yazıyor. ben litematica baritone yerine printer kullanıyordum fakat sunucu anticheati kaliteliyse çalışmıyor. baritone gözlemci, piston gibi yönünün ayarlanması gereken bloklarda sıkıntı çıkarabiliyor.
litematica printer:
buildinde 1.12.2 üstü sürüm blokları yoksa sürüm düşürerek oynadığın sunucuya 1.12.2 ile girerek litematica yerine schematica kullanabilirsin. denemek istersen yardımcı olabilirim
Minecraft'ta baritone litematicada Auto Build'i şematik olarak çalıştırdığımda ışık taşı koyuyor ama piston koymuyor, sağ üstte extended: False var. Acaba sorunun ondan dolayı olduğunu düşünüyorum ama onu true haline getirtemiyorum. Herhangi bir bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim piston için.