Minecraft CraftRise hizmetlerine girişiniz engellenmiştir hatası

Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Merhaba, CraftRise'dan durduk yere ban yedim ve yeni hesap açıp oynayamıyorum. CraftRise hizmetlerine girişiniz engellenmiştir, diyor. Sadece VPN ile oynatıyor ve IP değişimi, modem res, genel olarak çoğu şeyi denedim. Güncel olarak bu sorunu çözmenin yöntemi var mı?

Moderatörün son düzenlenenleri:
Enkaz altındayım canım belki başka baharlara
Ultra Üye
Ödüller
10
Sosyal
9 HİZMET YILI
Format atmayı denedin mi eğer denediysen internet sağlayıcı ile görüşmeni öneririm o da fayda etmez ise Türkiye içinde yasaklanmış da olabilir. Bilmediğim bir oyun olduğu için başka yöntem gelmiyor.

1337
Seçkin Üye
Ödüller
2
Sosyal
3 HİZMET YILI
Sormuş olduğun soruya cevap vermek zor, durduk yere ban atmaları vs. Ama çözüm olarak sitelerin de destek sistemi falan vardır oraya yaz onun dışında herhangi bir çözüm yolu söyliyemem.

Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Format atmayı denedin mi eğer denediysen internet sağlayıcı ile görüşmeni öneririm o da fayda etmez ise Türkiye içinde yasaklanmış da olabilir. Bilmediğim bir oyun olduğu için başka yöntem gelmiyor.
Bilgisayara format attım. bu sabah internet sağlayıcısını arayıp ip değişimi istedim ayrıyetten daha oncesinde de ben modemı sıfırlamıştım ama sonuç hüsran. Oyundan niye ban yediğim belirtilmemiş. Craftrise sitedinden destek talebi açıp niye ban yediğimi soruyorum bana verilen cevap kurallarımıza bu linkten tıklayıp bakabilirsiniz diyor. Tamam da arkadaş ben neyden ban yediğimi bilmiyorum ki 50 tane kural var orada :D

Sormuş olduğun soruya cevap vermek zor, durduk yere ban atmaları vs. Ama çözüm olarak sitelerin de destek sistemi falan vardır oraya yaz onun dışında herhangi bir çözüm yolu söyliyemem.
Arkadaşım benim banlı hesabıma girmeye çalıştığında "Bug Kullanımı" yazıyor ben girince cr hizmetlerine girişiniz engellenmiştir yazıyor. Destek attım fakat sonuç hüsran kafa dağıtmak için oynadıgım bu oyunun bu kadar sorun yaratacağını düşünmemiştim. Yeni hesap açıp dahi oynayamıyorum

Enkaz altındayım canım belki başka baharlara
Ultra Üye
Ödüller
10
Sosyal
9 HİZMET YILI
İnternet sağlayıcısına ban atmışlar vpn ile girebiliyorsan başka açıklaması olmaz giremeseydin tamam diğer ürünlere de ban atmışlar derdim ancak vpn ile girebiliyorsan internet sağlayıcı ile ilgili bir sorun olabilir

1337
Seçkin Üye
Ödüller
2
Sosyal
3 HİZMET YILI
Arkadaşım benim banlı hesabıma girmeye çalıştığında "Bug Kullanımı" yazıyor ben girince cr hizmetlerine girişiniz engellenmiştir yazıyor. Destek attım fakat sonuç hüsran kafa dağıtmak için oynadıgım bu oyunun bu kadar sorun yaratacağını düşünmemiştim. Yeni hesap açıp dahi oynayamıyorum
Şimdi şöyle efendim, Craftrise anakarta ban atmaz ip ban atar ve bunun için yapmanız gereken eğer modemi kapatıp tekrar açmanız ip adresinizin yenilenmesini sağlayacaktır bu şekilde farklı bir hesap oluşturup sunucuya girebilirsiniz fakat banlanan hesabınızı kurtaramazsınız.

Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
İnternet sağlayıcısına ban atmışlar vpn ile girebiliyorsan başka açıklaması olmaz giremeseydin tamam diğer ürünlere de ban atmışlar derdim ancak vpn ile girebiliyorsan internet sağlayıcı ile ilgili bir sorun olabilir
bu sabah internet sağlayıcısını aradım onlar bilgisayar üzerinden baktılar engellendiğim oyunu da söyledim bir yasaklama gözükmüyor dediler, ama yine de ipnizi değiştirelim dediler fakat birşey değişmedi

Şimdi şöyle efendim, Craftrise anakarta ban atmaz ip ban atar ve bunun için yapmanız gereken eğer modemi kapatıp tekrar açmanız ip adresinizin yenilenmesini sağlayacaktır bu şekilde farklı bir hesap oluşturup sunucuya girebilirsiniz fakat banlanan hesabınızı kurtaramazsınız.
Yaptım hepsini maalesef işe yaramadı. Ben banlanan hesapta değilim zaten yeni hesap açıp da oynamaya razıyım ama onu da yapamıyorum

1337
Seçkin Üye
Ödüller
2
Sosyal
3 HİZMET YILI
Yaptım hepsini maalesef işe yaramadı. Ben banlanan hesapta değilim zaten yeni hesap açıp da oynamaya razıyım ama onu da yapamıyorum
Dostum, craftrise sistemi o kadar rezalet ki sadece modem res ile düzelebilir olması gerekiyor normalde ama sende işe yaramıyor ilginç bir de şöyle deneyelim .craftrise sil yükle ve daha sonra girmeyi dene.

Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Dostum, craftrise sistemi o kadar rezalet ki sadece modem res ile düzelebilir olması gerekiyor normalde ama sende işe yaramıyor ilginç bir de şöyle deneyelim .craftrise sil yükle ve daha sonra girmeyi dene.
Maalesef onu da denedim fakat sonuç yine aynı. Craftrise gibi küçük bir server nası olur da böyle bir ban atar anlamıyorum. Az çok bu işlerden anlıyorum cahil olsam yapamadı falan olsa eyvallah İşlemleri doğru yapmama rağmen böyle ama

Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Merhaba, sorunum başlıktaki gibidir. Oyunu açtığımda: "CraftRise hizmetlerine girişiniz engellendi" yazıyor. VPN ile giriyorum fakat diğer türlü giremiyorum. Donanım banı olduğunu düşünmüyorum VPN ile girdiğine göre. Nasıl çözerim?

Moderatörün son düzenlenenleri:
Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Modeme hard reset atıp deneyebilirsiniz.

Üye
1 HİZMET YILI
daha önceden hile yaptıysan ondan dolayı veya modem reset çözümünü deneyebilirsin

Üye
1 HİZMET YILI
Merhaba, sorunum başlıktaki gibidir. Oyunu açtığımda: "CraftRise hizmetlerine girişiniz engellendi" yazıyor. VPN ile giriyorum fakat diğer türlü giremiyorum. Donanım banı olduğunu düşünmüyorum VPN ile girdiğine göre. Nasıl çözerim?
knk şunu deneyebilirsin format atıp craftrise yüklediysen appdatadaki craftrise dosyasını sil sonra tempi de sil wifi resetle eğer olmazsa spoofer verebilirim :D

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
silip tekrar yüklemeyi deneyebilirsin