çocuk güncel dedi zatenBora12' Alıntı:ekran kartını güncellesene mal
byTT' Alıntı:1. Masa üstü
2. ekran kartım güncel dedim birşey bilmiyorsan yardım etme3
3. kardesım kaçkere sildim yükledim fayda etmedi
4.dodo teşekkür ederim
GÜNCEL.
Eray000' Alıntı:AYNI HATA BENDEDE VAR SORUNU ÇÖZERSEN BANADA SÖLERMİSİN ??? 3 Yıldır ben çözemedim ekran kartı güncel (wın 8.1 ram 2 gb masaüstü)
dodo' Alıntı:Eray000' Alıntı:AYNI HATA BENDEDE VAR SORUNU ÇÖZERSEN BANADA SÖLERMİSİN ??? 3 Yıldır ben çözemedim ekran kartı güncel (wın 8.1 ram 2 gb masaüstü)
driver boosteri yükle tarat bilgisayarı dediği her şeyi yükle bu uygulama driverleri güncelliyor
minecarft tweakeri yükle oynadığın sürüme göre ama (1.7.10 daoynuyorsan 1.7.10 u seç) not: kurarken hata verirse bu adımı geç
.minecarft klasöründeki saves ve crash report dosyalarını sil
minecarftı torrent ten indir
hatta al sana minecarft indirme linki (video)
je2bzuLUZxs
hiç biri olmadımı .minecarft klasörünü sil oyunu sil ve tekrar yükle
oyunu açınca görev yöneticisinden öncelik ata>normalin üstünde yada yüksek i seç
olmassa bi arkadaşından .minecraft klasörü al
razer cortex programını indir ve kayıt ol bu oyunu hızlandıran bir uygulama onla oyunu hızlandır
artık aklıma bir şey gelmiyor olmazsa bile emeğe saygı
#MorpHeus' Alıntı:Konu başlığınızı düzeltin aksi takdirde konunuz silinip uyarı alacaksınız.Konu başlığı içeriği açıklayıcı şekilde olmalıdır.
sağol kardeş aklıma geleni yazdımEray000' Alıntı:dodo' Alıntı:Eray000' Alıntı:AYNI HATA BENDEDE VAR SORUNU ÇÖZERSEN BANADA SÖLERMİSİN ??? 3 Yıldır ben çözemedim ekran kartı güncel (wın 8.1 ram 2 gb masaüstü)
driver boosteri yükle tarat bilgisayarı dediği her şeyi yükle bu uygulama driverleri güncelliyor
minecarft tweakeri yükle oynadığın sürüme göre ama (1.7.10 daoynuyorsan 1.7.10 u seç) not: kurarken hata verirse bu adımı geç
.minecarft klasöründeki saves ve crash report dosyalarını sil
minecarftı torrent ten indir
hatta al sana minecarft indirme linki (video)
je2bzuLUZxs
hiç biri olmadımı .minecarft klasörünü sil oyunu sil ve tekrar yükle
oyunu açınca görev yöneticisinden öncelik ata>normalin üstünde yada yüksek i seç
olmassa bi arkadaşından .minecraft klasörü al
razer cortex programını indir ve kayıt ol bu oyunu hızlandıran bir uygulama onla oyunu hızlandır
artık aklıma bir şey gelmiyor olmazsa bile emeğe saygı
denicem şimdi bakalım olmasa bile rep puanını verdim kardeşim
dodo' Alıntı:byTT' Alıntı:1. Masa üstü
2. ekran kartım güncel dedim birşey bilmiyorsan yardım etme3
3. kardesım kaçkere sildim yükledim fayda etmedi
4.dodo teşekkür ederim
GÜNCEL.
sağol kardeşim ama onun çözümü yok bilgisayarın diz üstü olsaydı minecrafta hiçbirşey olmazdı ama win 10 da masaüstün bilgisayarlarda şöyle bir sıkıntı var oyunu açmıyor ne yaparsan yap ama sen şanslıymısın sende açtı bende win 10 a geçmiştim ve minecarft çalışmadı o yüzden win 7 ye düşürdüm hem düşürmüşken formatta atım kusura bakma kardeş ama onun çözümü yok istersen win 7 yada 8 e geçersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?