Bekliyorum 30 Haziran'da başlıyoruz tekrardan toplantı yapacağız ve sunucularda tekrar hakimiyet kuracağız aramızda görmek isterizYarın ekleyeceğim dostum DC den
Bekliyorumm Reisimmyakın zamanda ordayım reisss
Yakın zamanda katılıcamMinecraft Factions(pvp) Odaklı klanıma alım yapıyorum pvpsi iyi olan arkadaşlar discord'dan ekleyebilir Discord'um
Çınar#8270
Klanın şuan aktif olarak 30 Üyesi vardır Bir aile ortamı kurmuş bulunmaktayız birbirimize destek vererek sunucularda 7/24 klan savaşı atıyoruz sizide aramızda görmek isteriz. 7 aydır aktif bir klanız ama yks dolayısıyla biraz aksaklık oldu tekrardan eskisinden daha güçlü dönüyoruz.
Bekliyorum her zaman gelebilirsiniz reisimYakın zamanda katılıcam
Bekliyorum reisimyarın ekılcem brom DC den
Aleyküm SelamSELAMIN ALEYKÜM..
hangi sunucu 7 yıldır minecraft oynuyorum 6 yıllık pvpciyimMinecraft Factions(pvp) Odaklı klanıma alım yapıyorum pvpsi iyi olan arkadaşlar discord'dan ekleyebilir Discord'um
Çınar#8270
Klanın şuan aktif olarak 30 Üyesi vardır Bir aile ortamı kurmuş bulunmaktayız birbirimize destek vererek sunucularda 7/24 klan savaşı atıyoruz sizide aramızda görmek isteriz. 7 aydır aktif bir klanız ama yks dolayısıyla biraz aksaklık oldu tekrardan eskisinden daha güçlü dönüyoruz.
tanks broMinecraft Factions(pvp) Odaklı klanıma alım yapıyorum pvpsi iyi olan arkadaşlar discord'dan ekleyebilir Discord'um
Çınar#8270
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?