14 Ağu 2021 #1 zerg xdd change my mind Uzman Üye Katılım 8 Eyl 2020 Mesajlar 210 Çözümler 2 Tepki puanı 14 Ödüller 5 Yaş 26 5 HİZMET YILI Normalde bu üsttekini açınca normal kurulum gelmesi gerekiyor ama gelmiyor ve alttaki metin belgesi açılıyor metin belgesinden yazanların fotoğrafı da var yardımcı olur musunuz işletim sistemim Windows 7 format attım şu anda böyle oldu. Moderatörün son düzenlenenleri: 15 Ağu 2021
Normalde bu üsttekini açınca normal kurulum gelmesi gerekiyor ama gelmiyor ve alttaki metin belgesi açılıyor metin belgesinden yazanların fotoğrafı da var yardımcı olur musunuz işletim sistemim Windows 7 format attım şu anda böyle oldu.
Çözüm zerg xdd 15 Ağu 2021 BİOS' Alıntı: birlikte aç diyip javayı seçermisin Genişletmek için tıklayın ... denedim olmuyor format atmadan öncede aynı sorunla karşılaşmıştım ama onu bir şekilde kurmuştum olmuştu nasıl yaptığımı hatırlamıyorum
BİOS' Alıntı: birlikte aç diyip javayı seçermisin Genişletmek için tıklayın ... denedim olmuyor format atmadan öncede aynı sorunla karşılaşmıştım ama onu bir şekilde kurmuştum olmuştu nasıl yaptığımı hatırlamıyorum
15 Ağu 2021 #2 BİOS Öğreniyor Hayatı Süper Üye Katılım 26 Mar 2019 Mesajlar 777 Çözümler 3 Tepki puanı 133 Ödüller 8 7 HİZMET YILI Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap bunu dene Oyla 0 Olumsuz oyla
15 Ağu 2021 Konuyu başlatan #3 zerg xdd change my mind Uzman Üye Katılım 8 Eyl 2020 Mesajlar 210 Çözümler 2 Tepki puanı 14 Ödüller 5 Yaş 26 5 HİZMET YILI BİOS' Alıntı: Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap bunu dene Genişletmek için tıklayın ... olmadı.. aynı hata Oyla 0 Olumsuz oyla
BİOS' Alıntı: Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap bunu dene Genişletmek için tıklayın ... olmadı.. aynı hata
15 Ağu 2021 #4 BİOS Öğreniyor Hayatı Süper Üye Katılım 26 Mar 2019 Mesajlar 777 Çözümler 3 Tepki puanı 133 Ödüller 8 7 HİZMET YILI zerg xdd' Alıntı: olmadı.. aynı hata Genişletmek için tıklayın ... birlikte aç diyip javayı seçermisin Oyla 0 Olumsuz oyla
zerg xdd' Alıntı: olmadı.. aynı hata Genişletmek için tıklayın ... birlikte aç diyip javayı seçermisin
15 Ağu 2021 Konuyu başlatan #5 zerg xdd change my mind Uzman Üye Katılım 8 Eyl 2020 Mesajlar 210 Çözümler 2 Tepki puanı 14 Ödüller 5 Yaş 26 5 HİZMET YILI BİOS' Alıntı: birlikte aç diyip javayı seçermisin Genişletmek için tıklayın ... denedim olmuyor format atmadan öncede aynı sorunla karşılaşmıştım ama onu bir şekilde kurmuştum olmuştu nasıl yaptığımı hatırlamıyorum Oyla 0 Olumsuz oyla Çözüm
BİOS' Alıntı: birlikte aç diyip javayı seçermisin Genişletmek için tıklayın ... denedim olmuyor format atmadan öncede aynı sorunla karşılaşmıştım ama onu bir şekilde kurmuştum olmuştu nasıl yaptığımı hatırlamıyorum
15 Ağu 2021 #6 kadoooo Seçkin Üye Katılım 5 Nis 2016 Mesajlar 364 Çözümler 6 Tepki puanı 17 Ödüller 9 10 HİZMET YILI dosya konumundan setup çalışmayı dene Oyla 0 Olumsuz oyla
15 Ağu 2021 #7 cyberwolf0101 C Uzman Üye Katılım 7 Ağu 2021 Mesajlar 296 Çözümler 1 Tepki puanı 25 Ödüller 1 Yaş 28 4 HİZMET YILI Son sürüm java kurulu mu ? Oyla 0 Olumsuz oyla
15 Ağu 2021 Konuyu başlatan #8 zerg xdd change my mind Uzman Üye Katılım 8 Eyl 2020 Mesajlar 210 Çözümler 2 Tepki puanı 14 Ödüller 5 Yaş 26 5 HİZMET YILI cyberwolf0101' Alıntı: Son sürüm java kurulu mu ? Genişletmek için tıklayın ... Kurulu Oyla 0 Olumsuz oyla