Uzman Üye
onun için pluginde lazım bedava server açtığın site aternostanmı aternostan ise öyle yapılması gerekmektedir.Ben arkadaşlarımla bedava server açma sitesinden bir server açtım ve bazı pluginler yükledim lakin arkadaşlarım bu pluginleri görmüşler ve cidden bu durum beni kötü etkiledi.
Ben /plugins ya da /pl yazınca insanlar nasıl o mesajla oynayabilirim? Mesela /pl yazınca birisi orda Hiçbir plugin yok. yazmasını istiyorum gibi şeyler nasıl yapabilirim?
noplugin gibi bir plugin vardı aternosun sen ne kullanıyorsan pluginsten bak noplugin falan yaz arat, orada olacaktır. Plugin komutu girildiğinde burada görülecek hiçbir şey yok yazıyor o plugin sayesindeBen arkadaşlarımla bedava server açma sitesinden bir server açtım ve bazı pluginler yükledim lakin arkadaşlarım bu pluginleri görmüşler ve cidden bu durum beni kötü etkiledi.
Ben /plugins ya da /pl yazınca insanlar nasıl o mesajla oynayabilirim? Mesela /pl yazınca birisi orda Hiçbir plugin yok. yazmasını istiyorum gibi şeyler nasıl yapabilirim?
kanka şuan o plugini denedim yazdim plugin yerine noplugin diye öyle birşey çıkmıyornoplugin gibi bir plugin vardı aternosun sen ne kullanıyorsan pluginsten bak noplugin falan yaz arat, orada olacaktır. Plugin komutu girildiğinde burada görülecek hiçbir şey yok yazıyor o plugin sayesinde
kanka aternos mu söyle ben adını bulayım sanakanka şuan o plugini denedim yazdim plugin yerine noplugin diye öyle birşey çıkmıyor
kanka aternos mu söyle ben adını bulayım sana
bu aternosta varmi kanka ben bulamadim her sürmüde çalışıyomukanka aternos mu söyle ben adını bulayım sana
Post automatically merged:
NoPlugins
With this plugin! No players can see your plugins, without permission.
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
VAR KANKA pluginin ismini yazarsan çıkar en kötü yazamazsın kolun tutmaz diye linkini de attım tıklayacaksın sadecebu aternosta varmi kanka ben bulamadim her sürmüde çalışıyomu
he tamamdır aternos yazısını gormeyınce başka bişey zannettimVAR KANKA pluginin ismini yazarsan çıkar en kötü yazamazsın kolun tutmaz diye linkini de attım tıklayacaksın sadece
Skript ile yapabilirsin /help içinde spigot.yml ya da bukkit.yml de olması gerekliydi tam hatırlamıyorumBen arkadaşlarımla bedava server açma sitesinden bir server açtım ve bazı pluginler yükledim lakin arkadaşlarım bu pluginleri görmüşler ve cidden bu durum beni kötü etkiledi.
saol panelde bulunuyormuş ama bazı sürümler için geçerli eski sürümlerde bulunmuyoraternos admin panelinde mevcut
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?