Minecraft Hem Premium Hemde Wurst Hack Yapma !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
10 HİZMET YILI
Herkeze Merhaba Arkadaşlar Bugün Sizlere Minecraftta Hem Premium Hemde Wurst Yapımını Göstericem Şimdi Dikkatli Bir Şekilde Okuyun! [Yetkililer Lütfen Ban Atmayın Başka Sitenin Bu Ama Minecraftın] Bu Arada Arkadaşlar Elimde Bissürü Fotosu Var Ancak Hepsini Yükklemeye Üşendim Ama Belki Yüklerim

1- Şu Dosyayı indirin 
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

2- İçindeki Wurst Dosyasını .Minecraft Adlı Klasörün İçindeki Versions Klasörüne Atın

3-Minecraftı Açın Version Seçme Kısmından Wurst Yazısını Seçin Ve Oyunu Başlartın

4- Oyun Açıldıktan Sonra Şu Siteye Girin https://mcleaks.net/ Girdikten Sonra Get MC ACCOUNT Bas

5-Ondan Sonra  Önünüze Username Ve ALT TOKEN Yazıyor Ordan ALT TOKENİN Yanında Copy ALTTOKEN Var Ona Tıklayın
                                           6-Minecraftın Ekranını Tekrar Açın Onun Kenarında MCLeaksın Simgesi Var Ona Tıklayın Sonla O Kopyaladıgımız Tokeni Oraya Ctrl V Yaparak Yapıştırıyoruz Sonra Premiyum Servere Girebliyoruz Hesabı 1 DK DA Bir Değiştirebiliyoruz Ama Ban Yediyse Değiştirin Bence Adamları Uğraştırmayın

:resim:

yVRa2j.jpg

yVRaAk.jpg

B84QZM.jpg

Üye
9 HİZMET YILI
Teşekkürler wurst kullanıyordum ama bunu bilmiyodum çoğu hesap banlı ama olsun

Üye
10 HİZMET YILI
Bana hileye gerek yok sadece VİP olsun yeter nasıl olucak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...