bedava pre hesabı veren siteler var mcleaks öneririmde hypixel falan girmek istersen para vermen gerek ucuza pre veren siteler var demir pre 5 lira hiçbirşeyi değişmez ama tüm sw lere girer
Yıllarca bunun üzerinde uğraştım. Kusura bakma ama g*tümü yırttım. 2 Yılın ardından anladım ki para olmadan hiçbir şey olmuyor Bulsan bile en dandigini buluyorsun ve 2 güne hesap şifresi değişiyor.
bedava pre hesabı veren siteler var mcleaks öneririmde hypixel falan girmek istersen para vermen gerek ucuza pre veren siteler var demir pre 5 lira hiçbirşeyi değişmez ama tüm sw lere girer
plati de güvenilir satıcıda var sahtekar satıcıda var mesela ben whitekey diye bir satıcı biliyorum adamdan csgo skini 100 adet steam takas kartı gta v vs aldım sorunsuz bir şekilde
bulabileceğin en kolay minecraft hesapları zaten youtubeye yazarsan how to ***** accounts minecraft büssürü video karşına çıkar fazla var minecraft account cracklemek için methot o videoları izleyerek bulabilirsin dostum
Dostum bazı siteler rastgele hesap yaratıyor (sözde)
ve bazı hesaplar gerçek oluyor (sözde)
fakat sana tavsiyem hesap almayı düşünüyorsan alma
10 tane hesap almıştım arkadaşlarıma vericektim şifrelerini değiştirdikten 2 saat sonra hesaplar çalındı
ama amacın bir arkadaşınla birlikte aynı dünyada oynamaksa hamachi kullanabilirsin