Minecraft hile yapmak istiyorum, yapmamı kolaylaştırcak önerilerinizi alabilir miyim?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
1
Sosyal
2 HİZMET YILI
Herkeze Merhabalar ben lucid 3 yıldır Lua developerlığı yapıyorum son zamanlarımda Son oyuncu,Craftrise ve diğer sunucu türlerini
çok fazla oynamaya başladım şuan java öğreniyorum ve Minecraft'da hile yapmayı düşüyorum.
İşimi Kolaylaştırması için etkenler arıyorum ama bulamıyorum.bu yüzden Formun bilgiline sığınarak size soruyorum
İşimi Kolaylatırmak için ne yapabilirim?

Moderatörün son düzenlenenleri:
Uzman Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
hacked clientlere bak youtubeden falan örnek verirsem meteor client wrust client bleach hack falan filan

Uzman Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Üsteki arkadaslarin dedigi gibi tersine muhendislik dene veya open source projelere göz at , mantığı kavradınmı gerisi kolay

Süper Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Kanka Crest 1.6 indiriyorsun sonra onu masaüstüne atıyorsun sonra %appdata% yazıyorsun, versionsa gelip o cresti versionsun içine atıyorsun, oyunu açarkende crest 1.6 sürümünü seçiyosun

Üye
Ödüller
1
Sosyal
2 HİZMET YILI
hacked clientlere bak youtubeden falan örnek verirsem meteor client wrust client bleach hack falan filan
O Clientler genelde 1.16.5 +
Wurst hariç şekilde
ve şöyle bir sorumda daha var
Örnek aldım diyelim src yi aldım kodları yazdım.
Fix yerse ne yapacağım?

Kanka Crest 1.6 indiriyorsun sonra onu masaüstüne atıyorsun sonra %appdata% yazıyorsun, versionsa gelip o cresti versionsun içine atıyorsun, oyunu açarkende crest 1.6 sürümünü seçiyosun
Dediğin güzelmiş ama ne yazikki ben kendi hilemi yapmak istiyorum Youtube videolarına baktığımda
öyle bir detay bulamadım ama niyede yazdığız mesaj için teşeküler<3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...