can you add hitbox expander and autoclicker in optifine fileeven those clients are custom made u still can use some overlay cheats which u can use without getting detecting if u need any help in this give me server IP i will help u in that
Yekcan#4661 let's contact which is valid in discordyup i can try i work on java a time ago
Reis yazdığım şeyi direkt kopyala, yapıştır yapsaydın çekinme :d?Ghost client için özel client yapmak yetmez plugin olarak çalışan harici korumalar da var bunları aşman gerek
Bilgin için teşekkür ederim ama ghost client yapmak değilde optifine klasörünün içine hile yazmak istiyorum öyle abartılı client tarzı değil 1 2 şey lazım sadice autoclicker ve hitbox büyütmeReis yazdığım şeyi direkt kopyala, yapıştır yapsaydın çekinme :d?
Hitbox buyutme derken anladigim kadariyla reach diyorsunuz bunlar zaten bazi external ghost client larda bulunuyor sadece dedigin clientlarda calismiyorBilgin için teşekkür ederim ama ghost client yapmak değilde optifine klasörünün içine hile yazmak istiyorum öyle abartılı client tarzı değil 1 2 şey lazım sadice autoclicker ve hitbox büyütme
bilmiyosan niye yorum yapıyorsunbilmiyom
Dostum yardımcı olamayacaksan yorum yapmabilmiyom
bırak abisi kassın yorumunu asdfdsagDostum yardımcı olamayacaksan yorum yapma
Clientler hile'nin injectlenmesini engelliyor sadece,yine de aşılamaz değil iyi bir bilgin varsa basitce sadece o client için bi hile yazabilirsin ama artık bu tür sunucularda çoğu feature engellenebiliyor sadece reach hitbox gibi şeyleri rahatca kullanman mümkün
ücretli var vape diye dolar üzerinden satılıyor ama onun autoclickeri nasıl bilmediğimden almıyorum onun kadar abartı değilde bi hitbox expander ve trigger clicker eklesem yeterli optifine afree ghost client ler var ama hiç güvenli değil virus trojen fln oluyor
Vape ghost client var biraz abartılı fakat obs de yada ekran paylaşımında gözükmüyor +csgo hilesi gibi oyundan cıkmadan panic modunda her şeyi kaldırıyor dolar kuru üzerinden biraz pahalı aylık 100tl civarıyapımı zor kanka ghost client bulabilirsen beni de bi hortlat
link atarmısınölçmek için yapılmış olsa bile, müşteriyi başka bir moda taşımanın bir yolu var, forumda öğreten bazı öğreticiler var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?