Minecraft PvP serverı oynuyorum ve herkes makro kullanıyor fakat benim faremin kendi programı olmadığından dolayı makro kullanamıyorum. Nasıl makro yapabilirim? Makroda 3 sağ tık, 1 yapmak istiyorum. Kısacası olta makrosu yapmak istiyorum ama fastpot gibi uygulamalarda faremin yan tuşuna atayamıyorum. Bu yüzden farenin yan tuşuna atayabileceğim bir makro önerir misiniz?
Şimdi fastpotu orta tuşda kullanmayı öğreticem sana XMause Button Control Uygulamayı İndiriyosun programı açtıktan sonra maus orta tuşuna bas nerde olduğunu gör sarı bi renk cıkar oraya c tuşunu atıyorsun fastpottada c tuşu atyırosun ve artık orta tuşta kullanıyosun mausunun yan macro tuşları varsa onlarada atıyabilrisin koaly gelsin
Şimdi fastpotu orta tuşda kullanmayı öğreticem sana xmouse button Control uygulamayı indiriyosun programı açtıktan sonra fare orta tuşuna bas nerede olduğunu gör sarı bir renk cıkar oraya C tuşunu atıyorsun fastpottada C tuşu atyırosun ve artık orta tuşta kullanıyosun fareunun yan macro tuşları varsa onlara da atıyabilrisin koaly gelsin.