- Yasaklandı
-
Dostum konuyu düzgün okur musun?i agree dicen
javam güncel ama budur sürümü jre1.8.0_161Dostum konuyu düzgün okur musun?
""I Agree"e bastığımda kapanıp bir şey olmuyor." diyor arkadaş.
Java'sında sorun olabilir.
Java'n en güncel sürümü ise "gezginler.net" sitesinden Java'nın bir alt sürümünü indirmeyi dene.javam güncel ama budur sürümü jre1.8.0_161
kardeş ben kodlamadım bu mc hack bende daha kod bilmiyomlan imkansız bu tüm sürümlerde çalışıyorHerhangi virüs proqramın açıksa o kapatıyor olabilir nede bir hack sonuçta ama yinede sanmıyorum o nedenden dolayı kapanacağını belkide hile tam çalışmıyordur yada sistemine uymuyordur herhangi ek birşey istiyorda olabilir neyle kodlandığına bağlı.
64 bit 32 bit nidirsem bozulurmu ?Java'n en güncel sürümü ise "gezginler.net" sitesinden Java'nın bir alt sürümünü indirmeyi dene.
Bende işe yaradı ve şuna dikkat et, bilgisayarın kaç bit ise ona göre indir.
kapanacak zaten kuruluyor sonra launcherden açacakDostum konuyu düzgün okur musun?
""I Agree"e bastığımda kapanıp bir şey olmuyor." diyor arkadaş.
Java'sında sorun olabilir.
64 bitse, 64 bit indir, tekrar aynı hatayı verirse 32 bit dene.64 bit 32 bit nidirsem bozulurmu ?
evet görev yönbeticisinde gözüküyor64 bitse, 64 bit indir, tekrar aynı hatayı verirse 32 bit dene.
Bu arada "crossfire" yorumun cevaplanmıyor.
Arkadaş hiç açılmadığını söylemiş, en azından Görev Yönetici'sinde gözükürdü değil mi?
Peki, ne kadar süre bekledin?evet görev yönbeticisinde gözüküyor
yok oyunu 2 yıl oynamıştım şimdi canım sıkıldı birazda trol yapmak için yeniden başlayacamoyuna yeni başlayacaksan çok geç kalmışın 5 yıldır oynuyorum bu oyunu şuan bitmiş durumda pvp ama premiumun varsa hypixel mineplex gibi serverlerde minigames oynarsın.
hileye gelince hileyi ilk defa duydum bilindik hileler ve optifine client olmasına dikkat et.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?